Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nexus 7, tableta de la Google, ajunge si in Romania - afla cat costa

Marti, 28 August 2012, ora 08:33
4062 citiri
Nexus 7, tableta de la Google, ajunge si in Romania - afla cat costa
Foto: Arhiva

Nexus 7, tableta de la Google lansata pe plan international la sfarsitul lui iunie, va ajunge, in septembrie, si in Europa, implicit si in Romania.

Nexus 7 va costa 200 de euro varianta de 8 GB spatiu de stocare si 250 de euro varianta de 16GB, au anuntat reprezentanti ai companiei Asus, citati de Evenimentul Zilei.

Cel mai probabil, in Romania, Nexus ar putea fi vanduta prin parteneri, intrucat magazinul online al celor de la Google inca nu este disponibil pentru tara noastra. Tableta are ecran de 7 inci, o memorie RAM de 1GB, procesor quad-core, iar bateria tine pana la 10 ore. Sistemul de operare este cea mai recenta versiune de Android.

Unul dintre marile dezavantaje ale acestei tablete este faptul ca nu-i poti suplimenta memoria cu un card.

Extrem de simplu ca design, Nexus 7 este realizat integral din material plastic insa, cu posibila exceptie a ramei argintii, turnata dintr-un material banal, tableta nu lasa sa se intrevada economia de materiale.

Partea frontala este acoperita integral de suprafata protectoare de sticla, iar rama carcasei face trecerea catre o parte posterioara fabricata dintr-un material foarte interesant.

Cu o textura cauciucata foarte fina, desi in mod evident este doar un material plastic rigid, aceasta ofera o serie de perforatii fine care au atat rolul de a mari aderenta cat si de a crea un aspect estetic imbunatatit, completand sigla de mari dimensiuni Nexus.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Nexus 7 Romania, #Nexus 7 pret, #tableta Google Romania, #tableta ieftina , #tableta