E timpul pentru o tableta. Pe Okazii.ro gasesti cele mai interesante modele

Marti, 15 Martie 2016, ora 10:05
1801 citiri
E timpul pentru o tableta. Pe Okazii.ro gasesti cele mai interesante modele

Tabletele ne ofera acel plus de mobilitate si flexibilitatea de care avem nevoie din ce in ce mai des in activitatile noastre. Lucram mai comod, oriunde ne-am afla, ne bucuram de filme, de cartile preferate si de muzica la standardele pe care le dorim, putem sustine prezentari sau pur si simplu ne gasim un inlocuitor modern pentru vechiul laptop. Trebuie sa recunoastem: tabletele arata bine si ne face placere sa le folosim.

Okazii.ro este locul in care putem gasi oricand un model interesant, la un pret bun. Si in 2016, urmand tendintele din anul trecut, cumparatorii si-au indreptat preferintele catre iPad-uri si tablete Samsung.

Unul dintre produsele de top - iPad Air 2 - reprezinta un excelent dispozitiv multimedia. Il putem lua cu noi peste tot, fiind foarte usor datorita designului delicat, realizat din aluminiu. Pentru un plus de siguranta, ofera optiunea Touch ID, iar printre bonusurile pe care ni le aduce sunt de remarcat camera foto performanta si o buna autonomie.

iPad Pro este dedicat profesionistilor. Vom remarca imediat display-ul de dimensiuni ceva mai mari, precum si doua accesorii importante care ne vor ajuta sa lucram mai bine si mai comod: Smart Keyboard si Apple Pencil. In plus, avem la dispozitie un procesor puternic, comparabil cu al unui laptop, o camera foto iSight si o camera Facetime HD.

iPad Mini 2 ne ofera tot ce asteptam de la o tableta: design premium, un excelent display Retina si procesor de ultima generatie. Sistemul audio foarte bun ne premite sa il folosim cu succes la jocuri, pentru a asculta muzica sau pentru a vedea filme.

Cumparatorii de pe Okazii.ro au manifestat un interes crescut si pentru tabletele Samsung. Samsung Galaxy Tab 4 este o reprezentanta excelenta a seriei. Este o tableta cu un design elegant, cantarind numai 487 de grame. Potrivita pentru utilizatorii de toate varstele, aceasta tableta ne poate oferi o experienta multimedia deosebita, fiind ideala pentru filme, jocuri sau pentru citit.

Samsung Galaxy Note Pro este un adevarat dispozitiv multifunctional. Ne permite sa navigam pe Internet, sa editam documente sau sa facem fotografii foarte usor. Are ca dotari un ecran LCD mare, conectivitate multipla si o buna autonomie a bateriei. Este o alegere potrivita si pentru cei care doresc sa lucreze mai comod in timpul calatoriilor.

Usoara si eleganta, tableta Samsung Galaxy Tab A este perfecta pentru cei interesati sa citeasca sau sa navigheze pe Internet. Printre caracteristicile sale amintim ecranul performant, procesorul puternic si cele doua camere foto. Datorita functiei Kids Mode, parintii pot gestiona cu usurinta continutul pe care il acceseaza copiii.

Intr-o lume care se schimba rapid, in care nevoia sa ne deplasam apare frecvent, tableta poate fi o solutie comoda pentru oricare dintre noi. Vizitati Okazii.ro unde veti gasi oferte pentru orice buget!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#tablete iPad, #tablete Samsung, #tablete ocazie , #tableta