Samsung anunta data lansarii unei tablete foarte asteptate

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 07:18
3703 citiri
Samsung anunta data lansarii unei tablete foarte asteptate
Foto: inquisitr.com

Compania Samsung a anuntat data la care va fi lansata o tableta mult asteptata de iubitorii de gadgeturi. Tableta Samsung Galaxy Note Pro 12.2 va fi disponibila pe piata incepand cu 13 februarie.

Noua tableta lansata de sud-coreeni va fi o incercare de a acapara aceasta piata, scrie inquisitr.com. Ei au prezentat modelul la targul CES, tinut la Las Vegas, SUA, in luna ianuarie. Alaturi de tableta Galaxy Note Pro 12.2 vor mai fi lansate si modelele Galaxy Tab Pro 10.1 si Galaxy Tab Pro 8.4. In ultimii doi ani, Samsung a inregistrat o crestere destul de mare pe piata tabletelor, concurenta fiind tot mai mare in ultimul timp.

Incepand cu decembrie 2011, dominatia celor de la Apple, cu iPad-ul lor, este amenintata constant de alti producatori. Cota de piata pe care o avea compania Apple in ultimul trimestru din 2011 era de 51,4%, ea ajungand apoi la 33,8%, dupa intraraea companiei Samsung pe piata tabletelor.

In aceeasi perioada, Samsung a ajuns sa aiba o cota de piata de 7,3% si mai tarziu de 18,9%. Noua tableta produsa de Samsung va functiona mai mult ca un notebook, insa sub forma unei tablete. In plus, ea permite deschiderea mai multor ferestre simultan, o adevarata noutate in domeniu. Pretul variantei cu spatiu de stocare de 64 GB va fi de 850 de dolari, cel mai ieftin model ajungand la 400 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#tableta samsung galaxy, #gadgeturi pret, #galaxy note pro, #Apple iPad , #tableta