Tabletele care au speriat iPad-ul

Sambata, 15 Ianuarie 2011, ora 08:46
2320 citiri
Tabletele care au speriat iPad-ul

La targul CES din Las Vegas, care a reunit cei mai tari producatori din IT, s-au lansat nu mai putin de 80 de tablete. Dintre acestea, cateva se ridica peste nivelul stabilit de iPad-ul celor de la Apple, marii absenti de la CES.

Iata cele mai importante tablete care vor ameninta suprematia iPad-ului, potrivit PC World.

BlackBerry Playbook

Tableta cu ecranul de 7 inch functioneaza pe baza sistemului de operare QNZ Neutrino. Reprezentantii companiei producatoare RIM au subliniat usurinta cu care poate fi "manuit" device-ul, fiind mult mai usor decat iPad.

Galaxy Tab

Desi Galaxy Tab a iesit de ceva vreme pe piata, cei de la Samsung au ales sa se prezinte la CES cu o noua versiune. Aceasta va rula tot pe sistemul Android 2.2, ca si precedenta, insa va avea incorporat Wi-Fi de lipsa caruia s-au tot plans utilizatorii.

Citeste mai mult despre Tabletele care au speriat iPad-ul pe Business24.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#iPad tableta, #Apple tableta, #CES tablete , #tableta