Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 10 - Cele mai bune tablete din lume in 2014 (Video)

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 23:10
7072 citiri
Top 10 - Cele mai bune tablete din lume in 2014 (Video)
Foto: IT Pro Portal

Care sunt cele mai bune tablete disponibile in 2014? Daca nu cu mult timp in urma, cineva te intreba despre asa ceva, in mod sigur i-ai fi indicat o farmacie. Iata ca acum piata mondiala este plina cu asemenea dispozitive electronice.

Si daca este destul de greu sa alegi o tableta care sa ti se potriveasca, publicatia IT Pro Portal a intocmit o lista a celor mai bune astfel de gadget-uri din 2014.

10. Tesco Hudl 2

Hudl a insemnat o revolutie, iar Tesco a continuat sa produca o tableta imbunatatita, la un pret acceptabil.

In plus, gadget-ul are un ecran de 8,3 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli si un procesor quad-core Intel Atom Z3735D.

9. Amazon Fire HD 7

Amazon a avut ca tinta clasa mid-range cu noul set de tablete. Modelul Fire HD 7, care nu este semnificativ diferit fara de predecesoarele sale, si-a imbunatatit timpul de procesare, camera foto si performanta.

8. Google Nexus 7

Desi Nexus 7 a fost lansata in 2012, ea este inca o tableta perfecta datorita portabilitatii si duratei bateriei sale. Ea dispune de un procesor de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB si un ecran de 7 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli.

7. Microsoft Surface Pro 3

Microsoft a conceput Surface Pro 3 ca pe o tableta care sa inlocuiasca un laptop, cu posibilitatea alegerii porcesoarelor i3, i5 sau i7. Dispozitivul are un ecran de 12 inchi cu o rezolutie de 2160 x 1440 pixeli si i se poate adauga o tastatura magnetica.

6. Apple iPad mini 2

Varianta Mini ofera cel mai bun iPad la dimensiuni reduse. Desi Apple a lansat recent un model stralucitor, el este in esenta aceeasi tableta cu TouchID.

IPad Mini 2 are o multime de aplicatii, un design de calitate si un pret accesibil.

5. Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Tableta are o memorie RAM de 3GB, un procesor octa-core Samsung de 1,9 GHz si un spatiu intern de stocare de 32 GB, dar care poate fi extins cu ajutorul unui microSD.

4. Google Nexus 9

Am denumit Nexus 9 prima tableta "magica" Android. Realizata ca o provocare la iPad Air, ea are un ecran de 8,9 inchi.

Interfata Android este una rapida, iar camera foto din spate este de mare calitate. Daca doriti sa cumparati o tableta din clasa mid-range cu Android, atunci aceasta poate fi o alegere buna.

3. Sony Xperia Z3

Tableta Xperia Z3 este un incredibil update fata de unul dintre cele mai bune modele de pe piata, Z2. Ea dispune de un procesor Qualcomm 801 de 2,5 GHz, este usoara, foarte bine realizata si are o mare putere.

2. Samsung Galaxy Tab S10

Galaxy Tab 10.5 are o calitate a imaginii uluitoare. Ecranul AMOLED de 10,5 inchi este potrivit pentru urmarirea filmelor, in timp ce durata bateriei este una remarcabila, de 14 ore.

1. Apple iPad Air 2

IPad Air 2 este o tableta performanta, care ofera multe tehnologii avansate fata de modelul original. Are o luminozitate uluitoare in comparatie cu versiunea precedenta, iar durata bateriei este una incredibila.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#cele mai bune tablete lume, #cele mai bune tablete 2014, #top mondial tablete 2014 , #tableta