Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Accesorii pentru smartphone ce imbunatatesc performanta utilizarii

Advertorial
Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:51
11450 citiri
Accesorii pentru smartphone ce imbunatatesc performanta utilizarii

Smartphone-urile au revolutionat modul in care ne desfasuram viata de zi cu zi: in plus fata de avantajul de a comunica wireless, smartphone-urile ne permit sa accesam Internetul, oriunde ne-am afla, sa ne conectam cu prietenii sau cu familia, sa jucam diverse jocuri etc. Smartphone-urile din ziua de azi reprezinta produse moderne, sau dispozitive portabile de telecomunicatie. De asemenea, smartphone-urile au mai multe intrebuintari, lucru ce face ca astfel de aparate sa fie indispensabile omului modern.

Cu toate ca piata smartphone-urilor de la nivel global evolueaza in sens pozitiv, acelasi trend se pastreaza si in Romana, vanzarile de astfel de dispozitive crescand cu pana la 23% in anul 2016, comparativ cu 2015. Astfel, cererea mare fata de smartphone-uri incurajeaza dezvoltarea sectorului de accesorii pentru dispozitive mobile. De fapt, evolutia acestui nou sector este incurajata si de faptul ca pretul smartphone-urilor este din ce in ce mai mic, comparativ cu alti ani.

De aceea, furnizorul de accesorii si huse de telefoane Stifler, ofera o gama larga de accesorii si produse premium, astfel incat smatphone-ul personal sa beneficieze atat de protectie 100%, cat si de un look cat mai special si unic.

De fapt, in urma unui raport realizat de catre FMI (Future Market Insights), se pare ca aceasta piata va avea o crestere de 6,9% in perioada 2015 - 2025. Accesoriile pentru telefoane mobile au inceput sa devina din ce in ce mai populare in ultimii ani de zile, si asta multumita populatiei, care se arata foarte interesata de smartphone-uri si tablete. De asemenea, asa cum s-a mentionat anterior, scaderea continua a preturilor ce insotesc smartphone-urile sprijina aceasta crestere a pietei: adoptarea dispozitivelor mobile de catre tineri, care sunt cei mai interesati de dispozitive tech, contribuie, in mod semnificativ, la cresterea si dezvoltarea sectorului de accesorii si huse pentru telefoane mobile.

Stifler propune clientilor accesorii premium pentru dispozitive mobile

Cu toate acestea, comparativ cu alti furnizori de accesorii de telefoane mobile, compania Stifler isi desfasoara activitatea in mediul online, astfel ca, pe aceasta cale, contribuie la cresterea comoditatii cumparatorului, oferind clientilor optiunea de plata la livrare, o gama larga de produse, dar si reduceri semnificative de pret. Astfel, toti acesti factori imbunatatesc relatia cu clientul, Stifler fiind o companie ce isi propune sa indeplineasca cerintele tuturor consumatorilor, dar sa si ofere produse premium la preturi avantajoase.

In plus, deoarece este o companie de top in ceea ce priveste furnizarea de accesorii mobile, pe pagina web a companiei Stifler, www.stifler.ro, clientii pot gasi accesorii de telefoane, segmentate in mai multe categorii: huse si accesorii pentru iPhone, huse si accesorii pentru Samsung, casti, boxe bluetooh, accesorii auto, baterii externe, manusi tactile, bratari pentru fitness, cabluri de date, incarcatoare, selfie stick si chiar si ochelari VR (realitate virtuala).

Luand in considerare faptul ca smartphone-urile variaza extrem de mult atat in dimensiuni, cat si in design, este destul de dificil ca aceasta piata sa tina pasul cu acest progres al telefoanelor mobile. De exemplu, in cazul in care Apple anunta ca va lansa noua generatie de iPhone, producatorii si furnizorii de accesorii pentru telefoane vor trebui sa isi foloseasca toate resursele, astfel incat sa afle cat mai mult informatii despre telefonul ce va fi nou lansat. In acest sens, compania Stifler reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai, avand pe stoc huse de protectie sau alte accesorii ce se potrivesc cu cele mai recente modele de pe piata.

Trend-uri in piata accesoriilor de telefoane mobile

Industria accesoriilor de telefoane mobile va inregistra un progres economic pozitiv in urmatorii ani de zile, iar aceasta crestere va avea loc, mai ales, in tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare (printre care si Romania), ce au acces mai mare la tehnologie, la lansari recente de dispozitive mobile, o situatie financiara mai stabila etc. Astfel, vanzarile de accesorii pentru telefoane mobile au inceput sa fie din ce in ce mai ridicate datorita cresterii numarului de oameni care detin cel putin un smartphone.

Astfel, pe masura ce piata de smartphone-uri devine saturata, producatorii de dispozitive mobile incep sa reduca din pretul initial al telefonului, astfel incat sa faca fata concurentei- evident, acest lucru a insemnat o crestere a numarului de dispozitive mobile in randul utilizatorilor. Insa, tensiunile inregistratte in vanzarile de smartphone-uri se traduc cu o cerere mare fata de accesorii pentru telefoane mobile, ceea ce face ca firma Stifler sa fie cea mai buna optiune de furnizare a acestor accesorii catre consumatorii si iubitorii de aparate tech.

Ce produse se gasesc la Stifler?

Printre cele mai populare produse furnizate de Stifler, se numara urmatoarele:

1. Huse de telefoane. Nu exista nicio indoiala atunci cand spunem ca piata telefoanelor mobile este impartita intre doi giganti: Samsung si Apple. Astfel, pentru a face fata cererii ridicate a clientilor in ceea ce priveste aceasta categorie de produse, Stifler a segmentat, in primul rand, sectiunea huselor de protectie a telefoane, in doua categorii: Apple si Samsung- pe aceasta cale, Stifler contribuie la cresterea gradului de confort al clientului, oferind categorii de produse nisate pe un anumit producator, contribuind astfel la reducerea timpului destinat alegerii unei huse de protectie.

In acest sens, la Stifler, clientii pot gasi huse de protectie potrivite pentru smartphone-ul personal: protejand telefonul in fata unui impact puternic, in fata zgarieturilor, a picaturilor de apa etc. In plus, cei care sunt interesati mai mult de stil decat de protectie, Stifler pune la dispozitia acestora huse de protectie slim, imbracate in piele sau alte modele diferite etc.

In plus, consumatorii care isi propun sa obtina ceva mai mult decat protectie de la o husa, pot opta pentru o husa cu baterie externa. "Fiind una dintre cele mai compacte baterii externe create, pe langa designul atragator, subtire si usor, aceasta baterie externa ofera protectie telefonului dumneavoastra cum rareori observati la o husa oarecare. Bateria este compatibila cu un cablu de incarcare, facand posibila incarcarea simultana a doua dispozitive mobile", sustine echipa Stifler.

2. Folii de protectie. Fiind dispozitive cu sistem touch, ecranul este cel care trebuie sa primeasca cea mai mare atentie. De aceea, pentru ca ecranul telefonului sa faca fata factorilor de risc de pretutindeni, se recomanda utilizarea unei folii de protectie. "Oferim folii de protectie care acopera in totalitate ecranul dispozitivului mobil, acestea fiind realizate din materiale rezistente la socuri si care au un design slim. In plus, putem sa ne asiguram clientii ca foliile de protectie oferite de compania noastra nu influenteaza si nici nu ingreuneaza timpul de raspuns sau capacitatea originala de functionare a ecranului", dezvaluie echipa Stifler.

3. Baterii externe. Fie sub forma unor huse de protectie, fie sub forma de baterii externe simple, la Stifler, utilizatorii pot gasi diferite modele de baterii, cu capacitati de incarcare mari (intre 5.000 mAh si chiar pana la 10.000 mAh), ceea ce ofera posibilitatea consumatorilor de a-si incarca fie telefonul (de cel putin doua ori pe zi), fie de a incarca tableta. In plus, bateriile furnizate de Stifler ofera o incarcare rapida si sigura.

4. Boxe bluetooth. Progresul tehnologiei bluetooth a favorizat conexiunea permanenta a mai multor dispozitive intre ele, astfel incat sa existe o comunicare cat mai usoara intre acestea. Asadar, ca raspuns in fata unei conexiuni rapide, Stifler ofera boxe portabile bluetooth, cu un transfer mare de date, acestea fiind foarte practice.

"Oferim trei tipuri de boxe bluetooth, ce se conecteaza cu orice tip de smartphone: 1. Boxa Bluetooth, ce ofera o calitate ridicata a muzicii, avand si o caracteristica unica- iluminare de tip lampa; 2. Boxa bluetooth Mulite 2, ce reda muzica intr-un ambient placut, are led-uri reglabile, iar bateria tine incarcata aproximativ 14 ore. In plus boxa bluetooth Mulite 2 este waterproof; 3. Boxa bluetooth Mubox ofera un sunet cu o calitate ridicata, iar bateria sa tine boxa incarcata timp de 24 de ore", afirma mai pe larg echipa Stifler.

In plus, o boxa bluetooth poate fi un accesoriu potrivit pentru soferi, astfel, pe aceasta cale, utilizatorul poate purta o conversatie linstita si comoda, renuntandu-se la castile conventionale care nu ofera un sunet atat de clar.

5. Selfie stick. Un accesoriu potrivit, mai ales in perioada urmatoare. De asemenea, statisticile realizate la nivel mondial sustin ca vanzarile acestor accesorii vor fi in crestere. Astfel, pentru ca utilizatorii sa poata sa se bucure de vacanta si sa ramana cu o serie de amintiri placute, Stifler ofera selfie stick-uri de cea mai buna calitate, ce au o conexiune prin cablu, ce trebuie introdus in portul audio al telefonului.

De asemenea, deoarece face parte tot din categoria fotografiilor, clientii pot gasi la Stifler si huse de telefoane cu camera foto, ce se utilizeaza aproximativ asemanator cu o camera digitala normala: "Cu declansatorul bluetooth, utilizatorii pot folosi aceasta husa la fel ca si o camera digitala. In plus, acest accesoriu util prezinta o aderenta crescuta, fiind extrem de usor de folosit doar cu o singura mana", mai sustine echipa Stifler. Chiar daca aceasta camera bluetooth poate fi folosita de catre oricine, multumita efectelor speciale (wide angle, macro, fisheye), cu husa camera bluetooth de la Stifler, se pot realiza fotografii la nivel profesionist.

6. Suport pentru telefon sau tableta. Este evident deja faptul ca lumea catre care ne indreptam nu va fi lipsita de dispozitive mobile. Din contra, unele studii sustin ca numarul de dispozitive mobile va creste si mai mult in urmatoarea perioada. Astfel, dat fiind faptul ca aceste gadget-uri se folosesc mereu- la birou, acasa, pentru navigare pe social media etc.- indicat ar fi sa se utilizeze si un suport pentru sustinerea aparatului. De asemenea, un astfel de suport va oferi utilizatorului optiunea de a face mai multe lucruri deodata.

Cu toate ca un suport petru tableta de tip desktop este un accesoriu foarte util, majoritatea utilizatorilor se folosesc de smartphone in masina, pentru navigare, conversatie de tip "maini libere" etc. Astfel, pentru ca toti consumatorii sa beneficieze de un grad de confort mai ridicat atunci cand conduc, Stifler ofera suporturi de smartphone ideale, fara a ingreuna capacitatea de conducere. In plus, design-ul futurist, elegant si abilitatea de a fi usor montate, face ca suporturile furnizate de compania Stifler sa fie alegerea ideala a tuturor soferilor.

Smartphone-ul primeste caracteristici noi, odata cu accesoriile de la Stifler

In general insa, consumatorii sunt interesati de design-ul accesoriilor de telefoane mobile, acesta fiind aspectul care dirijeaza trend-ul economic pozitiv din acest sector. Astfel, compania Stifler ofera accesorii care sunt atat la moda, dar si care protejeaza 100% dispozitivele mobile- datorita materialelor de calitate din care acestea sunt concepute.

In plus, datorita faptului ca cei mai multi consumatori cauta accesorii cu design unic, individual, Stifler ofera o gama diversificata si generoasa de accesorii pentru dispozitive mobile, care sa se potriveasca cu personalitatea oricarui utilizator.

Apoi, pe langa accesoriile pentru protectie, Stifler furnizeaza si accesorii special concepute pentru a creste performanta si functionalitatea unui smartphone: baterii externe, boxe bluetooth, camere foto, selfie stick etc.- astfel de accesorii si tipuri de produse avand abilitatea de a transforma dispozitivul personal intr-unul cu adevarat exceptional. Astfel, produsele Stifler nu numai ca adauga o serie de proprietati multifunctionale dispozitivului mobil dar, de asemenea, in urma utilizarii acestora, toti consumatorii se pot asigura ca pot profita la maximum de aceste caracteristici noi.

Stifler furnizeaza doar produse de calitate

Exista doi factori care influenteaza piata accesoriilor de telefoane mobile si care, de asemenea, stau si la baza dezvoltarii si progresului companiei Stifler in acest domeniu: in primul rand, stilul accesoriilor este cel care dicteaza in mod direct vanzarile si, in al doilea rand, vanzarile din ce in ce mai mari de smartphone-uri, care contribuie la cresterea interesului utilizatorilor fata de aceasta piata. Rezultatul? Pentru a obtine rezultate exceptionale si care sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor, compania Stifler se concentreaza asupra furnizarii de produse de calitate.

Astfel, din grija fata de smartphone-uri sau alte dispozitive mobile, compania Stifler furnizeaza o gama generoasa de produse si accesorii, ce ofera protectie garantata acestor aparate, dar care sunt realizate cu stil, astfel incat sa se potriveasca cu personalitatea fiecarui utilizator. In acest sens, consumatorii pot accesa pagina web oficiala a companiei Stifler- www.stifler.ro- unde pot vizualiza, compara si chiar plasa comenzi cu produse si accesorii unice, ce vin la preturi accesibile tuturor iubitorilor de dispozitive tech.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#accesorii smartphone performanta utilizare, #accesori smartphone compania Stfiler , #tehnologie