Anunt surprinzator facut de compania Xiaomi

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 10:10
5234 citiri
Anunt surprinzator facut de compania Xiaomi
Foto: Vrzone.com

Chinezii de la Xiaomi au inregistrat in ultimul timp un avans extraordinar pe piata telefoanelor mobile. Acum, ei anunta o investitie uriasa in domeniul continutului de televiziune pe Internet.

Anuntul a fost facut marti de reprezentantii acestei companii pe reteaua de socializare Weibo, scrie Cnet.

Despre initiativa chinezilor nu se cunosc deocamdata prea multe detalii. Au anuntat doar ca-si doresc sa repete succesul planului propriu de integrare a componentelor hardware si in industria de televiziune.

In sectorul telefoniei mobile, lucrurile stau extraordinar pentru Xiaomi. In trimestrul abia incheiat, chinezii au devenit al treilea cel mai mare furnizor de asemenea dispozitive la nivel global, dupa Samsung si Apple.

Sunt cunoscuti in special pentru smartphone-urile ieftine care ofera o performanta buna.

In prezent, compania asiatica are pe piata produse ca Mi TV si Mi Box, ele facand parte din nisa televiziunii inteligente. Noul plan ar avea ca scop obtinerea unui profit minim prin punerea la dispozitia utilizatorilor a unui continut exclusiv.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Xiaomi televiziune pe Internet, #Xiaomi smartphone , #tehnologie