Camere de supraveghere performante de la Comod.ro

Advertorial
Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 12:08
8644 citiri
Camere de supraveghere performante de la Comod.ro

In ziua de astazi nevoia de securitate a crescut im mod vizibil. Nu mai este ceva surprinzator daca o casa are montat un sistem de supraveghere video. Camerele de supraveghere iti pot asigura controlul accesului in interiorul unei case sau cladiri si la nevoie poti vedea chiar si inregistrarea unei perioade de timp daca ai nevoie de o verificare a accesului.

Firma noastra se ocupa cu importul si distributia de camere de supraveghere si echipamente conexe destinate acestora inclusiv accesorii pentru camere de supraveghere.

Toate produsele din oferta de camere de supraveghere sunt conforme cu legislatia europeana din domeniu si au toate certificatele de conformitate si agrementarile in vigoare astfel incat pot fi folosite in orice proiect indiferent de complexitatea acestuia.

Cea mai cunoscuta intrebuintare a camerelor de supraveghere se regaseste in sistemele de securitate si in diferite aplicatii precum retail, magazine, institutii, banci, parcari.

Sistemele de supraveghere sunt dedicate in special protejarii locuintei, a institutiilor publice, astfel incat achizitionarea unuia nu va va aduce decat beneficii si mai mult decat atat, siguranta.

Alegeti si integrati camerele de supraveghere in sistemul de care aveti nevoie si va asiguram ca nu veti mai renunta la el.

Interesul pentru camerele de supraveghere a generat si un interes pentru dezvoltarea unor noi tehnologii, care sa multumeasca pe deplin utilizatorii de sisteme de supraveghere. Astfel, s-au nascut functii cu adevarat interesante ale camerelor, care usureaza foarte mult experienta oricarui pasionat de supraveghere.

Cel mai important lucru este faptul ca o camera de supraveghere moderna poate sa fie urmarita de la distanta, direct de pe un dispozitiv precum un laptop sau un telefon si chiar poate sa fie controlata de la distanta, solutie oferita de camerele PTZ.

Exista foarte multe tipuri de camere pentru care poti opta atunci cand iti alegi un sistem de supraveghere. Decizia trebuie sa fie facuta in functie de necesitatile pe care le ai, de proprietatile camerelor si evident, in functie de bugetul pe care il ai.

HikVision ocupa un loc fruntas la nivel mondial in topul companiilor producatoare de echipamente pentru securitate. HikVision este unul din cei mai importanti producatori de sisteme de supraveghere video analog sau digital, oferind prin gama sa de camere ip sau inregistratoare digitale de retea solutii excelente de supraveghere video High Definition. Calitate Hikvision este asigurata de numarul vanzarilor care este in crestere, de la an la an.

HikVision a decis sa isi denumeasca tehnologia HDTVI. Aceasta tehnologie este proprietatea lor si nu va fi compatibila cu tehnologia de la alt producator, de exemplu Dahua.

Dahua este un nume important in piata sistemelor de supraveghere. Acestia produc printre cele mai bune sisteme de supraveghere si au soft-uri foarte prietenoase. Compania a reusit sa optimizeze procesul de fabricatie atat de bine, incat ofera produse de supraveghere HDCVI la preturi mici.

Dahua si-a denumit tehnologia HDCVI, insa nu difera de tehnologia concurentei, doar numele este cel care face diferenta. Din pacate sunt probleme de compatibilitate. Desi tehnologiile sunt identice, softul este cel care face diferenta si nu lasa utilizatorii sa foloseasca camere HDCVI cu DVR-uri HDTVI. Produsele de supraveghere video Dahua sunt recunoscute la nivel international ca fiind de buna calitate.

In magazinul Comod.ro gasiti o mare varietate de camere si sisteme de supraveghere de la producatori precum Atu Tech, Envio, Hikvision, NEOvision, VEYO sau Dahua.

Achizitionand camerele de supraveghere de la noi vei realiza o investitie extrem de benefica pentru tine, aceste produse fiind comercializate la un pret excelent privind raportul calitate pret. Convinge-te!

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#camere supraveghere , #tehnologie