Ziare.com

Cate smartphone-uri s-au vandut in Romania in ultimii ani. Bancile vor comercializa telefoane?

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 23:17

   

Cate smartphone-uri s-au vandut in Romania in ultimii ani. Bancile vor comercializa telefoane?
In tara noastra au fost vandute 5,5-6 milioane de unitati, potrivit estimarilor facute joi de seful diviziei telecom a Samsung Romania, Sorin Manea.

"La inceputul anului, am estimat ca vom vinde 1,5 milioane de terminale Samsung pe piata romaneasca. Aceasta estimare va deveni realitate la finele acestui an. Cumulat, in ultimii ani, vanzarile de terminale inteligente, indiferent de producator, au atins 5,5-6 milioane de unitati", a spus Manea la o conferinta de presa, citat de Mediafax.

El a adaugat ca in acest an se vor vinde si aproximativ 600.000 de tablete.

Mai mult, consumatorii de astfel de produse reprezinta categoria-tinta pentru mobile banking, iar cele doua industrii ar putea deveni interconectate, arata Manea.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Daca bancile vor vinde telefoane mobile, atunci si operatorii telecom vor vinde servicii de tip financiar-bancar", a spus reprezentantul Samsung.

In plus, Doina Costache, director la Google Romania, a spus ca, la finele primului trimestru al acestui an, penetrarea telefoanelor inteligente in Romania a atins 28%.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2488 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Asta nu e progres!

Era si o vorba veche , ca vorba multa , saracia omului !
Din vorbitul la telefon nu ies e ceva sa poti vinde !
Faceti hirtie, ciment, avioane si nu vindut telefoanele facute de altii. E bine, dar pt cei care le fac, nu pt voi ca trancaniti.
Radiatiile de la telefoane sint de peste 400 ori doza admi a .

 

28% din ce?....

".... Doina Costache, director la Google Romania, a spus ca, la finele primului trimestru al acestui an, penetrarea telefoanelor inteligente in Romania a atins 28%." Joi, 12 Decembrie 2013, ora 23:17
Sursa: Ziare.com

-------------------------------------------
...din stalpii de telegraf, din raporturile sexuale, sau din furturile din buzunare?
p.s. se vede de la o posta ca anonimu' (a) care a suptsemnat articolu' asta este penetrat de iedukkatia spirista haretista facuta de la distanta: la asa penetrare - asa exprimare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor