Cea mai mare competitie de robotica din Romania: Premiantii ajung la Tokio

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 11:58
2298 citiri
Cea mai mare competitie de robotica din Romania: Premiantii ajung la Tokio
Foto: Facebook/RoboChallenge

Cea de-a VIII-a editie a Concursului International de Robotica, Robochallenge 2015, adresat tinerilor pasionati de robotica, se va desfasura in perioada 31 octombrie - 1 noiembrie, in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti.

Cu o traditie de peste 7 ani, Robochallenge a devenit cea mai mare competitie de robotica din Romania, adunand editie cu editie peste 200 de concurenti, totalizand un numar de peste 700 de roboti, din diverse colturi ale lumii. Printre participantii deja inscrisi la aceasta editie se numara si echipe din Mexic, Turcia sau Brazilia.

Si in acest an Robochallege aduce in prim plan si cateva surprize. Competitia va consta intr-un numar de 10 probe, printre care si probe noi precum Air Race sau Robot Humanoid, orice pasionat putand alege ceea ce i se potriveste cel mai bine.

Incepand cu aceasta editie, Concursul International de Robotica Robochallenge este onorat sa anunte un parteneriat cu Fujisoft Incorporated.

Premiile oferite constau in 3 invitatii pentru castigatorii probei Mega Sumo in Tokio, Japonia, timp de 7 zile in vederea participarii la concursul international All Japan Robot-Sumo Tournament.

Inscrierile pentru competitia in care distractia se imbina cu stiinta sunt deschise atat studentilor si elevilor, cat si oricaror pasionati de robotica pana pe 15 octombrie 2015.

Cei interesati pot participa singuri sau in echipa, iar regulamentul si mai multe detalii pentru inscriere se gasesc pe Robochallenge.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#concurs international robotica Bucuresti, #concurs Robochallenge Romania 2015 , #tehnologie