Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai tari lansari la CES 2014: De la masina fara sofer la tastatura pentru iPhone (Galerie foto)

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 08:14
4222 citiri
Cele mai tari lansari la CES 2014: De la masina fara sofer la tastatura pentru iPhone (Galerie foto)
Foto: itecharena.net

Cel mai important targ de electronice, Consumer Electronic Shows, a adus in 2014 o serie de lansari interesante.

Publicatia PC Mag a realizat o lista cu produsele care au impresionat publicul prezent la eveniment.

Cea mai buna tableta cu Android: Samsung Galaxy NotePRO

Samsung Galaxy NotePRO, cu o diagonala de 12,2 inchi, este cel mai bun pariu pentru sistemul de operare Android de la Google. Aceasta tableta uriasa are multe functii similare cu cele ale dispozitivelor ce functioneaza cu Windows 8, cum ar fi o interfata colorata, capacitatea de a face mai multe sarcini in ferestre diferite, un software pentru activitatile de la birou si un stylus special.

Toate acestea sunt integrate intr-o carcasa usoara, subtire si eleganta. Iar ecranul cu o rezolutie de 2.560x1.600 de pixeli completeaza specificatiile superioare.

Cea mai buna tableta cu Windows: Lenovo ThinkPad 8

Aceasta tableta este idelaa pentru cei care sunt tot timpul in miscare, avand in vedere ca este foarte usoara. Mai mult, este foarte puternica, datorita procesorului Intel Atom quad-core, care poate suporta doua ecrane externe, precum si display-ul propriu, de 1.920x1.200 pixeli. Coperta inovativa QuickShot este magnetica, se impatureste si protejeaza camera din spate atunci cand ea nu este folosita.

Cel mai bun hibrid tableta-laptop: Asus Transformer Book Duet

Asus Transformer Book Duet foloseste doua sisteme de operare, anume Windows si Android. In plus, este mai usoara ca un notebook sau un laptop, astfel ca devine foarte utila oamenilor de afaceri. Un alt avantaj este ca tranzitia intre cele doua platforme se face foarte simplu si rapid, prin apasarea unui singur buton.

Cel mai bun telefon: Asus PadFone X

Asus a intrat in sfarsit pe piata americana cu un nou concept de telefon, care "imprumuta" unele functii ale tabletelor. Pentru acest proiect, pretul este cel mai important: daca va fi mai mare de 229 de dolari (cam cat costa o tableta buna cu Android), atunci PadFone X va fi un experiment esuat.

Cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Tastatura Typo

Typo este, de fapt, o tastatura BlackBerry care poate fi atasata unui iPhone. Insa acest lucru nu este unul rau. Dimpotriva, utilizatorii pot avea ce e mai bun din ambele produse, astfel ca este alternativa potrivita pentru cei care mai tanjesc dupa o tastatura qwerty. In plus, ea ii va da iPhone-ului tau un aspect profesionist.

Cel mai bun smartwatch: Pebble Steel

Pana acum, simplitatea a fost sfanta pentru ceasurile inteligente. Insa niciun producator, in afara de Pebble, nu a reusit sa depaseasca unele neajunsuri precum o baterie voluminoasa, autonomia redusa si interfata ciudata. Insa smartwatch-ul Pebble Steel este unul elegant si util. Mai mult, este singurul dispozitiv de acest gen care functioneaza atat cu Android, cat si cu iOS.

Cel mai bun TV HD: Vizio Reference Series UHDTV de 120 inchi

In timp ce Samsung si LG s-au batut sa arate cele mai mari televizoare curbate ultra HD, Vizio a dezvaluit un TV de 120 inchi spectaculos, cu imagini de inalta calitate, care se dovedeste a fi mai util ca alte dispozitive similare prezentate la CES 2014.

Cea mai buna masina: Audi A7 autonoma

Masina care se conduce singura ar putea deveni un lucru obisnuit pe strazi, iar modelul autonom Audi A7 este dovada perfecta. Masina este un sedan de lux care nu are nevoie de sofer, datorita radarului integrat si a camerelor video. Mai mult, design-ul este unul foarte placut.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#lansari CES 2014, #produse CES 2014, #produse noi IT, #produse IT revolutionare, #tendinte IT 2014, #CES 2014 , #tehnologie