Ziare.com

Agenda Digitala 2014-2020 - Politici europene privind sectorul IT&C

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 17:29

   

Agenda Digitala 2014-2020 - Politici europene privind sectorul IT&C
Conferinta Agenda Digitala 2014-2020 - Politici europene privind sectorul IT&C va avea loc pe 28 octombrie, la Bucuresti, si se constituie ca o platforma de dezbatere, networking si cooperare intre institutiile, autoritatile de stat si companiile furnizoare de servicii, solutii, aplicatii si echipamente IT&C.

Evenimentul este dedicat programelor care urmeaza sa fie finantate din fonduri europene, conform Strategiei Agendei Digitale 2014 - 2020, elaborata de Ministerul pentru Societatea Informationala si are in vedere dezvoltarea sectorului IT&C romanesc, cresterea eficientei si reducerea costurilor sectorului public din Romania, dar si imbunatatirea productivitatii sectorului privat prin reducerea barierelor administrative in relatia cu statul.

Participantii vor afla si despre alte proiecte care au fost finantate din fonduri europene, finalizate cu succes si contributiile majore aduse, precum si solutiile si oportunitatile pe care le ofera urmatoarea perioada de programare pentru finantarea altor proiecte de IT&C.

Subiectele discutate in cadrul conferintei se refera la: E-guvernare 2.0, TIC pentru educatie, incluziune, sanatate si cultura, E-comert si dezvoltarea inovarii prin clustere TIC, Infrastructura in banda larga rapida si ultra-rapida. La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti din administratia centrala si locala, institutii publice, companii din domeniul IT&C, asociatii de profil si mass-media.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Mai multe informatii cu privire la programul conferintei, invitati, taxe sau modalitati de inscriere, pot fi obtinute accesand urmatorul site-ul oficial.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 606 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cariera tehnica Top-UE-Vest

Invatati programare
...java, c#, flash, retea (php,asp,jsp)
...grafica 3D pt ...pc, tablete, smartphone
... ...in timp util ...gimnaziu
Activitatile extraScolare fac diferenta
...apelati la un ing.IT
... ...o solutie posibila ... http://oportun.3x.ro

Cariera tehnica top-ue-vest
...somn usor, vise placute
...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor