De ce trebuie sa tii cont cand cumperi o multifunctionala second-hand

Advertorial
Miercuri, 18 Mai 2016, ora 14:59
8686 citiri
De ce trebuie sa tii cont cand cumperi o multifunctionala second-hand

In momentul in care incepi o afacere, fie ca este una mica sau mare, ai nevoie de o aparatura de ultima generatie, astfel incat fluxul de munca sa nu fie intrerupt de faptul ca device-urile sunt depasite din punct de vedere tehnologic.

Totodata, pentru orice antreprenor este destul de dificil sa investeasca sume foarte mari inca de la inceput si multi se orienteaza catre produse la mana a doua. Este si cazul celor care doresc sa cumpere o multifunctionala.

In primul rand, un birou nu poate functiona fara un aparat care printeaza, scaneaza si copiaza. Doar ca pretul unui astfel de device nou este destul de mare pentru cineva care este la inceput de drum.

Asadar, o multifunctionala la mana a doua este cea mai buna solutie in cazul in care bugetul nu este tocmai generos.

Pentru a o alege pe cea mai buna este nevoie de putina cercetare inainte de achizitie. Asta pentru ca trebuie sa o alegi in functie de nevoile cele mai mari pe care le are biroul tau.

Daca in activitatile desfasurate in birou este nevoie de foarte multe copii xerox puteti alege o multifunctionala laser second hand care sa aiba o viteza foarte mare de copiat.

Pe piata, in acest moment, pentru aproximativ 1.000 de lei puteti gasi o imprimanta care sa scoata 1.000 de pagini pe minut, ceea ce este cu adevarat impresionant.

Totodata, pentru o multifunctionala care sa exceleze la capitolul copiere trebuie sa fiti atent si la volumul de pagini recomandat. Cu cat numarul de pagini este mai mare, cu atat mai bine. Un numar decent este de aproximativ 10 mii de pagini pe luna, iar multifunctionalele care ofera acest lucru sunt cu siguranta unele de luat in seama.

Un alt aspect de care sa tineti cont atunci cand cumparati o multifunctionala pentru birou este memoria RAM. In functie de aceasta, imprimanta raspunde cat mai repede comenzilor venite de la laptopuri sau de la calculatoarele care sunt conectate la ea.

Astfel, cu cat memoria RAM este mai mare cu atat timpul economisit este mai mare. In acest fel, fluxul de munca nu este intrerupt de asteptarea sacaitoare. O multifunctionala cu o viteza buna este una care are o memorie RAM de 512 mb.

Nu in ultimul rand scanarea este un aspect foarte important de care sa tineti cont atunci cand alegeti o multifunctionala laser second hand. De multe ori este nevoie de scanarea unor fotografii care cer au o rezolutie foarte buna, iar un scanner performant va poate ajuta sa duplicati imaginea la o calitate foarte buna.

O multifunctionala cu o rezolutie de 1200 dpi este una care sa merite atentia dumneavoastra, iar un astfel de device la mana a doua are un pret mai mult decat accesibil.

Asadar, daca tineti cont de pasii de mai sus, veti gasi multifunctionala care sa faca activitatea biroului sa mearga foarte fluent si sa nu fie intrerupta de micile probleme care pot aparea din cauza faptului ca aparatul de copiat, scanat sau printat merge greu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
#multifunctionala second hand, #multifunctionala Brother second hand , #tehnologie