Ziare.com

Electrocasnicele viitorului: Masina de spalat care comanda detergent singura (Video)

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 11:26

   

Electrocasnicele viitorului: Masina de spalat care comanda detergent singura (Video)
Exista entuziasti care vorbesc de "Internetul lucrurilor" - integrarea tehnologiei in obiectele din casa - insa putine companii au reusit sa faca un proiect viabil.

Astfel, in loc sa realizeze un frigider inteligent care sa dea mesaje pe Twitter, cei de la Berg au incercat o alta abordare.

Viitorul e acum: Internetul lucrurilor

Ei au conectata la cloud o masina de spalat si au integrat un display E Ink (folosit la e-book-uri), care este mai prietenos si mai subtil decat un ecran LCD, regasit la alte prototipe de acest gen.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In plus, masina de spalat are un buton special. Cand il apesi, plasezi o comanda pentru un pachet de detergent de la un retailer online.Inevitabil aceste functii se vor reflecta in pret. Insa Berg ar fi dispusa sa ofere o reducere daca vei cumpara detergentul de la ei.

C.P.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2521 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor