Eshop-urile mentin afacerile pe linia de plutire - cumparam online inclusiv elemente pneumatice, hidraulice sau consumabile industriale

Advertorial
Vineri, 05 Iunie 2020, ora 13:13
6468 citiri
Eshop-urile mentin afacerile pe linia de plutire - cumparam online inclusiv elemente pneumatice, hidraulice sau consumabile industriale

Perioada de pandemie a restrictionat multe din domeniile de activitate. Restrictiile impuse de autoritati si din grija pentru angajati, siguranta si sanatatea echipei, multi angajatori au decis sa inchida temporar punctele de lucru.

A ramas insa varianta online ca singura cale salvatoare pentru business. Asa se face ca acum cumparam online aproape orice, inclusiv elemente pneumatice, scule hidraulice sau consumabile industriale.

Desigur, nu este o noutate ca online-ul a revolutionat tot. O dovada in plus este insa aceasta perioada. Tehnovest spre exemplu, isi continua aceasta activitate online si intampina publicul larg cu o varietate de produse pneumatice, hidraulice de asemenea, accesorii industriale.

Elemente mici, ce fac marile diferente

Cand vine vorba de cuple si fitinguri spre exemplu avem tendinta de a minimaliza importanta acestora. In lipsa lor sau cand acestea au o calitate indoielnica este cel mai usor de observat ce diferente fac. Pentru diversele ansamble pneumatice sau hidraulice, fitingurile si cuplele sunt o necesitate.

La Tehnovest acestea sunt o categorie speciala, cu optiuni variate, pentru a corespunde cu nevoile diverse. Calitatea materialelor le fac rezistente nu doar la uzura, in timp, ci si la actiunea substantelor chimice diverse, la coroziune spre exemplu. In gama disponibila aici pot fi alese cuple din seria metalica, precum si racorduri din seria air clip, rasina etc. sau cele din alama nichelata.

Furtune, accesorii industriale, regasite de asemenea la Tehnovest

Devenit un nume sonor, un furnizor prompt ce detine o oferta variata, Tehnovest a inclus in catalogul sau si furtune diverse sau alte accesorii din seria de consumabile industriale.

Furtun din poliuretan ce suporta presiune maxima de pana la 20 bar, cu lungimi de pana la 60 mm, precum si protectie pentru acestea sunt negresit posibil de comandat din catalog.

Lame, clesti si accesorii pentru manipularea corecta, mentenanta si siguranta in zona de munca cu aceste elemente sunt posibil de regasit tot aici.

Pentru fiecare produs in parte exista detalii tehnice. Comenzile pot fi facute online, iar modul in care Tehnovest a gandit sa se adreseze publicului sau interesat inseamna o alta sumedenie de avantaje.

Spre exemplu livrarea rapida a comenzilor, cu acoperire nationala, cu retea proprie de distributie. Ce se intampla cu cei care cauta un element anume, pentru un sistem anume si nu gasesc o varianta sau nu stiu ce este optim de ales? Cei de la Tehnovest sunt dispusi sa caute pentru doritori un produs echivalent.

Desigur ca varianta online a devenit una optima pentru publicul larg. Nu mai conteaza desigur care este locatia de livrare si astfel, intr-un timp mai scurt pot fi gasite elemente si accesorii care de regula sunt mai greu de gasit.

Tehnovest este exemplul eshop-ului care ofera calitate, o garantie a calitatii, o gama diversa de produse de uz industrial, elemente indispensabile la randul lor, in buna functionare a sistemelor industriale. In plus, dispune si de oferta ce se adreseaza publicului international.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#Tehnovest, #accesorii industriale, #produse pneumatice, #furtune industriale , #tehnologie