Ziare.com

Scanarea codurilor de bare este drumul catre productivitate. Alege sa-ti cresti business-ul prin metode eficiente.

Advertorial
Vineri, 08 Ianuarie 2021, ora 17:41

   

Scanarea codurilor de bare este drumul catre productivitate. Alege sa-ti cresti business-ul prin metode eficiente.
De la primul cititor de coduri de bare, derivat dintr-un sistem de sunet de film, pana la laptopurile de astazi, cititoarele de coduri de bare au evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Primele coduri de bare au fost dezvoltate pentru a gestiona stocurile din industria alimentara.

Diversitatea domeniilor in care se folosesc coduri de bare a cunoscut o crestere importanta in ultimii ani. In consecinta, gama echipamentelor de coduri de bare disponibila a inregistrat la randul ei o dezvoltare spectaculoasa impreuna cu gama de solutii informatice bazate pe coduri de bare. Total Technologies va pune la dispozitie experienta dobandita in acest domeniu pentru a identifica si rezolva intr-un mod optim cerintele impuse de proiectele dumneavoastra, si a va prezenta varietatea de solutii din portofoliu, specific sectorului in care activati.

Fiecare companie poate identifica diferite utilizari ale tehnologiei de coduri de bare in functie de domeniul de activitate, iar pentru ca fiecare este unica, consultarea expertilor ar trebui sa fie primul pas in discutarea imbunatatirilor posibile.
Beneficiile codurilor de bare sunt numeroase, insa se pot enumera cateva categorii principale:

 • - Productivitatea
 • - Acuratetea datelor
 • - Trasabilitatea
 • - Timpul redus de desfasurare a activitatii


 • Folosirea tehnologiei codurilor de bare in unitatile de productie, depozite, distributie sau retail este esentiala.

  Un aspect extrem de important in implementarea codurilor de bare, este alegerea corecta a echipamentelor si a companiei care te sustine in realizarea proiectului si nu numai, deoarce suportul in urma implementarii este esential, iar pentru asta specialistii Total Technologies, considera un "must" atat suportul pre-vanzare, cat si post-vanzare.
  Spre exemplu, intr-un depozit, este fundamentala implementarea codurilor de bare, fiind o etapa a automatizarii acestuia, iar posibilitatea de aparitie a erorilor fiind redusa semnificativ.

  Cu ajutorul codurilor de bare se pot codifica diferite tipuri de informatii compuse din cifre sau litere, cum ar fi: tara de origine, nume produs, numarul lotului, numele producatorului sau data de expirare.

  Avantajele utilizarii codurilor de bare sunt multiple, exemplificand aici faptul ca vizibilitatea fluxului de date este in timp real, acuratetea datelor creste si un alt aspect important, timpul de operare scazut.

  Codurile de bare pot fi scanate cu ajutorul scanerelor/cititoarelor de coduri de bare, iar magazinul virtual www.smartscan.ro este o platforma de nisa, online business shopping (cu asistenta inclusa/chat) unde gasiti cele mai performante echipamente brand Honeywell, Zebra.
  Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
  Sursa: Ziare.com

  Articol citit de 5179 ori

  Urmareste Ziare.com pe

  Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
  Nu exista comentarii postate de utilizatori.


  Platforma pentru solutionarea online a litigiilor