Gadgeturile care iti permit sa te joci de-a James Bond

Autor: Paul Barbu - Redactor
Luni, 21 Martie 2011, ora 19:50
4602 citiri
Gadgeturile care iti permit sa te joci de-a James Bond
Foto: spypro.ro

Joaca de-a James Bond este posibila de ceva vreme si in Romania, asta daca ne limitam numai la gadgeturile pe care le avea spionul MI-6. Chiar daca in unele cazuri interceptarile sunt ilegale si pot duce la ani grei de puscarie, acest segment de nisa pare sa prospere.

Toata lumea a auzit de microcamere in pix, in nasture sau chiar in pachetul de tigari, care sta suspect pe o masa, in conditiile in care utilizatorul nu este fumator. Straine de spionii amatori nu sunt nici microfoanele directionale pentru filaj audio de la distanta.

Preturile pentru aceste gadgeturi audio-video sunt destul de piperate, dar merita, mai ales in cazul in care vreti sa va spionati apropiatii, pe care-i suspectati de infidelitate sau alta vina.

Prelungitor de priza cu microfon GSM

Acesta aparat are o raza de ascultare de 5 pana la 8 metri si poate fi folosit pentru a asculta in timp real, direct de pe telefonul mobil, conversatiile care au loc in jurul dispozitivului.

Veti avea nevoie de o cartela SIM, care va fi introdusa in interiorul prelungitorului, iar cand doriti sa incepeti monitorizarea, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati de pe telefonul mobil personal pe cartela SIM aflata in interiorul dispozitivului.

Dispozitivul va raspunde apelului vocal. Pretul acestui gadget este de 390 de lei si poate fi luat de pe site-ul spypro.ro

Mini-Camera HD ascusa in pix

Gadgetul in cauza capteaza video la o rezolutie HD (1280x960), dupa cum spun cei de la spyland.ro. Totul se inregistreaza pe un card de memorie de 4 GB, dar poate fi extins pana la 16 GB. Acesta poate filma cu pana la 30 de cadre pe secunda si se adapteaza la lumina.

Folosit la maxim pentru inregistare continua, are o autonomie de 2 ore. Aparatul poate fi cumparat numai prin comanda si consta in jur de 200 de lei.

Foto: spyland.ro

Sintetizator de voce

Daca vreti sa dati telefoane si sa nu va fie recunoscuta vocea, un sintetizator de voce este aparatul de care aveti nevoie. Astfel de aparate au capacitatea de a va schimba vocea intr-una de femeie, de copil sau chiar de robot.

Unul dintre cele mai ieftine astfel de gadgeturi se poate gasi pe site-ul spy-gadget.ro, la un pret de 99 de lei. Cel depre care vorbim acum are doua moduri de voce, masculin si feminin, si diferite trepte de grosime.

Miniscanerul Easyscan

Acest tip de scaner are doua moduri de scanare: alb-negru si color. El poate fi folosit pentru scanare de fotografii, documente sau alte acte, care pot fi mai apoi printate sau convertite in documente Word, Excel prin softul OCR, care este inclus.

Sistemul de scanare este foarte ferm si usor. Scanerul este prevazut cu un sistem de corectie care optimizeaza viteza cu care utilizatorul scaneaza, oferind astfel un rezultat de inalta calitate si precizie.

Imaginile scanate pot fi copiate direct pe un card de memorie microSD sau puteti conecta scanerul la calculator prin cablul USB inclus in pachet. Are o rezolutie de 600dpi (color) si 300dpi (mono). Easyscan are o viteza de scanare de 2 secunde. Totdata gadgetul vine si cu un slot pentru card microSD cu capacitate de pana la 32GB si este compatibil cu Windows XP/Vista/Win7 32/64-bit. Pretul lui este de 310 lei si se poate gasi la www.media-mag.ro

Foto: media-mag.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#gadget spion camera ascunsa, #microfon scaner sintetizator voce , #tehnologie