ICEEfest 2016: Gigantii IT vin la Bucuresti la cel mai mare festival dedicat Internetului

Luni, 09 Mai 2016, ora 16:00
3884 citiri
ICEEfest 2016: Gigantii IT vin la Bucuresti la cel mai mare festival dedicat Internetului

Bucurestiul devine pentru doua zile, in 9 si 10 iunie, capitala Internetului, gratie ICEEfest 2016, cel mai mare festival din regiune dedicat mediului online.

Dar ce companii isi vor prezenta cele mai noi idei si produse in perioada 9-10 iunie?

Organizatorii sustin ca cel mai amplu festival din regiune dedicat Internetului si impactului major pe care acesta il are in economie, comunicare si in aproape toate aspectele vietii de zi cu zi are anul acesta o agenda extrem de intensa, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Dintre gigantii IT vor fi prezenti reprezentanti ai unor companii precum Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Yahoo si Tumblr.

De asemenea, la ICEEfest 2016 vor fi prezente si cateva companii care au schimbat modul in care functioneaza industrii precum muzica, turismul sau transportul urban. Acestea sunt Shazam, Maker Studios, Tripadvisor si Uber.

Zona de jurnalism si continut online va fi analizata de reprezentanti ai CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, Vice, Le Monde, Corriere della Sera, RTL, Dogan sau Ringier.

Creativitatea in comunicare va fi adusa de autori ai unora dintre cele mai viralizate campanii digitale: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola MullenLove, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys si altii.

Nu lipseste nici zona dedicata realitatii virtuale, unde vom afla despre cele mai noi produse de acest gen de la companii precum Hololens, Khora, Grand Visual, Inition, Design4Real, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish si altele.

Anul acesta, ICEEfest lanseaza si un eveniment-satelit important, ICEEhealth, dedicat in exclusivitate impactului tehnologiei si al Internetului in lumea medicala. Aici vor prezenta companii precum Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision sau Quealth.

eCommerce si marketingul avansat dedicat vanzarilor online va fi analizat, pe langa Google si Facebook, de experti de la House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar si altii.

Tehnologiile complexe de marketing si distributie de continut sunt si ele reprezentate prin AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender si multe altele.

Festivalul, care dureaza doua zile, in 9 si 10 iunie, va contine de asemenea zone dedicate investitiilor si start-up-urilor, dar si muzicii, filmului si comediei.

ICEEfest a ajuns la a 5-a editie si este organizat, inca de la lansare, in parteneriat cu Orange. Printre cei mai importanti sustinatori ai festivalului se mai numara anul acesta Volkswagen, BCR, XAXIS si Prometheus.

Lista speakerilor si a temelor ce vor fi abordate in cadrul acestui festival este disponibila pe site-ul ICEEfest.

C.P.

Citeste si:
Vicepreședinte liberal, despre negocierea cu AUR: „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”
Vicepreședinte liberal, despre negocierea cu AUR: „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”
Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru a declarat marți, 27 septembrie, că liberalii nu vor negocia sau colabora la guvernare cu partide extremiste și a transmis că nu vor exista negocieri...
Precedentul invocat de Orban prin care Cîțu nu mai poate fi numit premier dacă trece moțiunea. „Eu sunt Stan păţitul împreună cu preşedintele Iohannis”
Precedentul invocat de Orban prin care Cîțu nu mai poate fi numit premier dacă trece moțiunea. „Eu sunt Stan păţitul împreună cu preşedintele Iohannis”
Ludovic Orban a declarat marți, 27 septembrie, că Florin Cîţu nu mai poate fi desemnat din nou premier de către preşedintele Klaus Iohannis, în cazul în care trece moţiunea de cenzură....
Sursa: Ziare.com