Intracom Telecom deruleaza un proiect de cercetare privind infrastructura de supraveghere pentru EWISA

Advertorial
Joi, 14 Decembrie 2017, ora 15:15
4931 citiri
Intracom Telecom deruleaza un proiect de cercetare privind infrastructura de supraveghere pentru EWISA

Intracom Telecom, un furnizor global de solutii si sisteme de telecomunicatii, operand in Romania prin Intrarom, a anuntat joi semnarea unui contract cu KEMEA, Centrul pentru Studii de Securitate din Grecia, pentru a participa la proiectul EWISA (AVERTISMENT TIMPURIU PENTRU CRESTEREA GRADULUI DE CONSTIENTIZARE A SITUATIILOR).

Proiectul este cofinantat de UE, ca parte a celui de-al 7-lea Program-cadru de cercetare si dezvoltare, pentru furnizarea serviciilor de cercetare in domeniul securitatii pentru frontierele terestre. Finalizarea proiectului este prevazuta a fi pana la sfarsitul lunii mai 2019.

O solutie de supraveghere a frontierelor terestre a fost solicitata de EWISA, in baza conceptul de solutii integrate unificate pentru frontierele externe ale UE, bazate pe tehnologia corelarii datelor provenite de la senzori eterogeni, inclusiv tehnologiile de achiziie video, generand rapoarte de analiza inteligenta.

Solutia va fi implementata, testata si evaluata in cele patru zone ale proiectului (Grecia, Finlanda, Romania si Spania).

Intracom Telecom si-a asumat raspunderea pentru provizionarea unei noi solutii legata de imbunatatirea calitatii si eficientei serviciilor in ceea ce priveste problemele de securitate pe teme de interes european comun.

Proiectul va evalua solutia tehnologica si flexibilitatea acesteia de a integra noile capabilitati in infrastructura actuala si pentru a spori inteligenta solutiilor de supravegherea video.

Dl Nikolaos Velentzas, Director General Adjunct al Departamentului de Servicii al Intracom Telecom, a declarat: "Este o mare onoare pentru noi sa fim selectati ca fiind unul dintre cei mai capabili actori in furnizarea unei solutii tehnologice avansate care sa fie evaluata de UE si implementata in patru tari. Folosind cei 40 de ani de experienta acumulata in domeniul telecomunicatiilor si ICT precum si implicarea noastra semnificativa in alte programe-cadru ale UE, ne-am angajat sa oferim o solutie inovatoare de securitate si supraveghere a frontierei nu numai pentru Europa, ci si pentru restul lumii".

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 275 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro.

Despre Intracom Telecom

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, care activeaza de peste 40 de ani pe piata.

Intracom Telecom dezvolta solutii inovatoare in domeniile small-cell, transmisiuni wireless si acces wireless de banda larga, implementand cu succes in intreaga lume sistemele sale radio point-to-point si point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP.

Mai mult, societatea ofera un portofoliu competitiv de solutii software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom si o gama completa de servicii IT&C, concentrandu-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, retele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental.

Compania investeste sustinut in activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltand produse de ultima generatie si solutii integrate capabile sa asigure indeplinirea cu succes a cerintelor clientilor.

Peste 100 in mai mult de 70 de tari la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultima generatie.

Compania are peste 1.800 de angajati si detine subsidiare in Europa, Rusia si CSI Orientul Mijlociu si Africa, Asia si America de Nord.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.intracom-telecom.com.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Intracom Telecom proiect EWISA , #tehnologie