Intracom Telecom vizeaza piata din SUA pentru dezvoltare

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 12:08
1781 citiri
Intracom Telecom vizeaza piata din SUA pentru dezvoltare

Cu 40 de ani de experienta si importante investitii in cercetarea si dezvoltarea solutiilor dedicate unei Societati Conectate mai Inteligent, Intracom Telecom va prezenta diverse inovatii tehnologice cu ocazia participarii la MWC Americas 2017.

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, ce activeaza in Romania prin subsidiara Intrarom, participa la Mobile World Congress Americas (12-14 septembrie 2017, San Francisco).

La standul S.116 din Hala de Sud, compania va prezenta o gama larga de oferte de acces fix (Fixed Wireless Access - FWA), transmisiuni si conectivitate pentru sisteme 4G/5G prin intermediul solutiilor de microunde si unde milimetrice, precum si solutii dedicate zonei de software pentru telecomunicatii, solutii IoT si servicii Smart City.

Mai exact, Intracom Telecom isi prezinta solutia punct la multipunct (WiBAS™-Connect), in banda de frecventa de 28GHz, care se adreseaza pietei rezidentiale FWA, oferind viteze de acces ajungand pana la valori de Gigabiti pe secunda.

Solutia Gigabit-To-The-Home (StreetNode™ V60-PTP), in banda V, este de asemenea prezentata, punandu-se accentul pe usurinta instalarii echipamentelor radio de inalta capacitate, functionand in domeniul undelor milimetrice, permitand furnizorilor de servicii sa isi extinda reteaua de acces.

Pentru operatorii care se pregatesc pentru adoptarea tehnologiei de acces de tip 5G, compania isi prezinta echipamentul radio in banda E (UltraLink™-GX80), capabil sa dezvolte viteze de transfer de pana la 10 Gbit/s in mod full duplex, precum si linia de produse de conectivitate si transport in domeniul microundelor (OmniBAS™).

Echipamentele de acces si transmisiuni radio sunt fabricate in totalitate in Romania, la fabrica Intrarom din Bucuresti, folosind tehnologii avansate pentru a livra solutiile de ultima generatie cerute catre de catre clientii companiei din intreaga lume.

Mai mult, vizitatorii vor cunoaste suita bogata de solutii software ale companiei, destinate zonei de livrare a continutului digital precum si serviciilor de imbunatatire a experientei clientilor, monetizare a serviciilor si excelenta operationala.

Printre principalele oferte de servicii care vor fi expuse se numara platforma de analiza in timp real de tip "Big Data", conceputa special pentru sectorul telecomunicatiilor precum si cateva studii de caz bazate pe implementari existente ale acesteia pentru imbunatatirea experientei clientilor.

Platforma unica a companiei, de virtualizare a infrastructurii Wi-Fi, va demonstra modul in care diferiti furnizori de servicii, organizatii din sectorul public precum si intreprinderile private pot functiona simultan prin intermediul utilizarii partajate a aceleiasi infrastructuri fizice, creand, in conditii de siguranta, noi servicii de retea, oferind modele noi de afaceri, be baza unor sinergii comune.

Intracom Telecom va prezenta si solutiile sale pentru zona de Smart City si integrare in domeniul IoT, incluzand servicii de iluminare inteligenta, parcare inteligenta, gestionarea deseurilor, monitorizarea traficului si conectivitate.

Aceste solutii sunt integrate fara probleme in platforma de Orchestrare si Monetizare IoT Unificata care ofera servicii inteligente cu o vizibilitate de 360 de grade asupra serviciilor unui oras, minimizand cheltuielile operationale, imbunatatind calitatea vietii rezidentilor, generand noi surse de venit pentru acesta.

Intracom Telecom va prezenta si cele mai recente completari aduse solutiei Smart Connected Home & Smart Connected Cars.

Promovand operatiunile de succes al filialei sale din SUA, Conklin-Intracom, Grupul va expune si platforma sa IPTV&OTT care permite gruparea oricaror continuturi digitale si livrarea acestora, in conditii de siguranta, oricarui dispozitiv conectat, in orice moment si in orice retea.

Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile Intracom Telecom, care vor fi prezentate la standul S.116 in cadrul MWC Americas 2017, vizitati www.intracom-telecom.com/misc/mwca17.

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 250 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro.

Despre Intracom Telecom

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, care activeaza de peste 40 de ani pe piata.

Intracom Telecom dezvolta solutii inovatoare in domeniile small-cell, transmisiuni wireless si acces wireless de banda larga, implementand cu succes in intreaga lume sistemele sale radio point-to-point si point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP.

Mai mult, societatea ofera un portofoliu competitiv de solutii software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom si o gama completa de servicii IT&C, concentrandu-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, retele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental.

Compania investeste sustinut in activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltand produse de ultima generatie si solutii integrate capabile sa asigure indeplinirea cu succes a cerintelor clientilor.

Peste 100 in mai mult de 70 de tari la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultima generatie. Compania are peste 1.800 de angajati si detine subsidiare in Europa, Rusia si CSI Orientul Mijlociu si Africa, Asia si America de Nord. Pentru mai multe informatii, vizitati www.intracom-telecom.com

Eveniment Quarterly Report

Comisia Europeană prezintă pe site-ul oficial doar 7 proiecte finanțate în România prin PNRR. Care sunt acestea
Comisia Europeană prezintă pe site-ul oficial doar 7 proiecte finanțate în România prin PNRR. Care sunt acestea
Comisia Europeană a publicat pagini de internet actualizate pentru fiecare țară ce a aplicat pentru fonduri de redresare și reziliență. În cazul României, Comisia Europeană prezintă 7...
Regie autonomă obscură, pornită să cumpere cele mai scumpe modele iPhone. "Șase bucăți și-au tras, la 512 GB"
Regie autonomă obscură, pornită să cumpere cele mai scumpe modele iPhone. "Șase bucăți și-au tras, la 512 GB"
Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) a renunțat la achiziția prin cumpărare directă a șapte telefoane mobile în valoare totală de 39.178 de lei, aproximativ 8.000 de euro,...
#Intracom Telecom MWC Americas 2017 , #tehnologie