"Super-bucla", metoda care poate schimba transportul de maine

Marti, 13 August 2013, ora 08:44
6550 citiri
"Super-bucla", metoda care poate schimba transportul de maine
Foto: Fox News

Dupa ce in ultima vreme au aparut numeroase speculatii in legatura cu un mod revolutionar de a calatori, se pare ca acesta va deveni in curand realitate. Un miliardar american are o idee revolutionara numita "super-bucla".

Elon Musk este miliardarul american care sta in spatele conceptului masinii electrice Tesla si a companiei private de zbor spatial SpaceX, scrie Fox News. El a spus ca va dezvalui acum o noua metoda care va revolutiona transportul.

Musk promite sa isi dezvaluie inventia de aproximativ un an de zile, aceasta fiind o metoda foarte rapida de a calatori. Energia de care ea va beneficia va fi cea solara, zborul de la Los Angeles la San Francisco urmand a dura doar 30 de minute, dupa cum a spus acesta.

Bilete mai ieftine decat pentru avion

Viteza maxima cu care pasagerii vor calatori va fi de peste 900 km/h. In plus, el promite si un pret mic al biletelor, acesta urmand a fi mai mic decat cel al unui bilet de tren sau de avion.

Musk nu a oferit prea multe detalii in legatura cu inventia sa, dar a spus ca ea va fi o combinatie intre un avion Concorde si un tren de mare viteza.

Totusi, miliardarul american declara de curand ca probabil nu va avea timp sa finalizeze acest proiect inovator. Acesta a spus ca se va concentra asupra masinii electrice Tesla si asupra companiei SpaceX. Acum insa el revine in forta si promite sa revolutioneze transportul aerian al viitorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#transport avion tren pret bilete avion, #transport aerian masina electrica tesla , #tehnologie