Tehnologii actuale, dar nu si de viitor

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 11:57
2760 citiri
Tehnologii actuale, dar nu si de viitor

Tehnologia este versatila si inovatiile sunt la ordinea zilei. Asa ca trebuie sa ne asteptam ca peste 20 de ani multe dintre aparatele pe care acum le folosim in mod curent sa fie doar piese vintage.

Telefoanele cu fir, Internetul prin cablu, discurile optice, fax-urile, mouse-urile sau computerele "rasnite" sunt doar cateva exemple de dispozitive ce nu vor mai fi folosite de copiii nostri cand vor ajunge la varsta maturitatii, potrivit Fox News.

Nu vor mai avea nevoie nici de aparate foto. Si aici vorbim chiar despre DSLR-uri. Le vor fi suficiente smartphone-urile.

Tinerii de maine nu vor mai merge nici la cinematograf. Prin urmare nici nu vor mai avea nevoie de ochelari 3D. Le vor fi suficiente televizoarele HD la care vor vedea filme distribuite la cerere de sudiourile de productie, posibil chiar in ziua lansarii ori in avanpremiera.

Nici nu vor mai sta gramada pe langa televizor sa vada o anume emisiune, pentru ca televiziunile vor oferi programe la cerere. Nu vor mai folosi telecomenzi (ne amintim ca noi, in urma cu ceva ani, pentru a schimba canalul faceam ture-ture intre canapea si tv), ci le va fi suficient sa dea comenzi vocale sau sa bata din palme.

Iar cand un el o va cunoaste pe ea nu ii va cere numarul de telefon (pentru ca nu o va suna de pe fix in niciun caz), ci un ID de mess ori facebook. Vor folosi pentru conversatii doar chat-ul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#tehnologie inovativa, #computere vechi, #telefonie fixa , #tehnologie