Tehnologii din viitor care exista in prezent, despre care nu stii (Video)

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 22:01
8420 citiri
Tehnologii din viitor care exista in prezent, despre care nu stii (Video)
Foto: seekextreme

Tehnologia din jurul nostru se schimba intr-un ritm extrem de rapid. Astazi, este pur si simplu imposibil sa tinem pasul cu toate noile tehnologii de varf care apar. Practic viitorul incepe in prezent pentru super tehnologiile care invadeaza lumea.

Unii dintre noi nu putem intelege toate tehnologiile care sunt disponibile astazi, chiar daca ele ne afecteaza in mod regulat, potrivit Elite Daily.

Va prezentam o serie de noi tehnologii despre care multi dintre noi nu stiu ca exista.

Hoverboard

Cei care au vazut filmul "Back To The Future" isi aduc aminte de Marty McFly si de placa sa zburatoare. Ei bine, iata ca in zilele noastre a fost inventata o astfel de placa plutitoare.

Masina care se conduce fara sofer

Nu va mai exista mult timp pana cand nu vom mai avea nevoie de a obtine carnetul de conducere, deoarece autoturismele viitorului vor fi capabile sa se deplaseze singure, fara soferi. Google si fondatorul Tesla, Elon Musk au inventat deja o astfel de masina.

Exoscheletul

Vreti sa deveniti Iron Man? Ei bine, nu trebuie sa asteptati prea mult timp, deoarece cei de la Raytheon au inventat un exoschelet care ne apropie de vestitul personaj de film.

Aripi de zbor pentru om

Toti oamenii sunt fascinati de zbor, iar acum cercetatorii au creat aripi care te ajuta sa plutesti cu adevarat prin aer, aidoma avioanelor sau pasarilor.

Mantaua de invizibilitate

Fiecare dintre noi si-a imaginat sa devina invizibil. Iata ca dorintele au devenit realitate, iar oamenii de stiinta japonezi au inventat mantia de invizibilitate, asemenea celei folosite de Harry Potter, celebrul personaj de film

Masina care zboara

Tehnologia creeaza mereu, chiar si o masina care zboara. Am crezut ca aceasta inventie este doar o nascocire a imaginatiei noastre, insa acest lucru a devenit realitate.

Masina submarin

Ne-am gandit mereu cum ar fi daca am avea si noi gadget-urile pe care le are la dispozitie James Bond in celebrele filme de actiuni. Iata ca Rinspeed a creat masina care poate merge si prin apa, precum un submarin.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#tehnologii avansate prezent video, #noi tehnologii varf, #tehnologiile viitorului prezent, #masina zburatoare submarin, #masina fara sofer, #inventie mantaua invizibilitate , #tehnologie
Comentarii