TopDefender.ro, magazinul TAU de echipamente pentru protectia muncii

Advertorial
Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 12:43
15696 citiri
TopDefender.ro, magazinul TAU de echipamente pentru protectia muncii

Salvam vieti. Zi de zi. Echipamentele individuale de protectie au menirea de a creste gradul de siguranta al personalului ce activeaza in locuri de munca cu factor mare de risc. Ele ajuta la salvarea vietilor omenesti si la reducerea vatamarilor corporale zilnice.

Mii de oameni lucreaza zilnic in medii periculoase, dar acestia raman in siguranta datorita echipamentelor de protectie. Aceste unelte moderne protejeaza lucratorii impotriva electrocutarilor, zgomotelor puternice, luminilor de sudura, arderilor, taierilor sau loviturilor dureroase.

Obiecte defecte, substante chimice toxice, piese neconforme ale masinilor-unelte pot contribui la accidente periculoase la locul de munca.

Reglementarile existente in vigoare la nivel national trebuie respectate in ceea ce priveste utilizarea si intretinerea echipamentului de protectie. Se poate imbunatati in mod consistent siguranta si protectia lucratorilor, intr-un timp util.

Astazi exista numeroase cadre de dezvoltare care pot fi amplasate pentru a spori securitatea specialistilor. In intreaga lume exista numerosi producatori si furnizori de echipamente de protectie, game foarte cuprinzatoare de produse ce incorporeaza toate aspectele necesare pentru a garanta securitatea completa a unui muncitor.

Un important furnizor de echipamente de protectia muncii este Top Defender, care isi desfasoara activitatea offline prin reteaua proprie de agenti de vanzari si online prin intermediului magazinului virtual www.topdefender.ro.

In cadrul magazinului nostru vei gasi o gama larga de produse care satisfac toate cerintele legale, dintre care cele mai bune echipamente pentru protectie care se vor folosi la locul de munca: manusi, ochelari de protectie, imbracaminte, incaltaminte, accesorii si alte articole diverse. Oricine isi poate gasi echipamentul de protectie perfect in acest magazin online, totul este doar la un click distanta, prin accesarea site-ului si consultarea ofertei de produse.

Gratuit, direct de pe site-ul propriu, se poate descarca un catalog cu toate produsele disponibile.

Top Defender comercializeaza doar articole importate din Comunitatea Europeana, care respecta cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele sunt in conformitate cu prevederile HG nr. 115/2004 si respecta standardele de referinta corespunzatoare acestui domeniu.

In cazul in care clientul cumpara anumite produse care nu i se potrivesc sau nu sunt asa cum el doreste, acesta poate restitui produsele simplu, fara costuri suplimentare sau alte formalitati consumatoare de timp si energie.

Comenzile se pot face online, prin telefon, e-mail sau prin fax si tot timpul sunt preluate de catre departamentul de vanzari si trimise in timp util solicitantului. Clientul poate cere sfaturi si detalii despre produsele dorite, primind toate informatiile necesare de la consultantii specializati Top Defender.

Echipamentele de protectie care se gasesc pe TopDefender.ro sunt fabricate de producatori cu renume mondial in domeniu, precum CERVA, PANDA, GIASCO, PORTWEST, STENSO, ANSELL, SAFETECH si multi altii.

  • Date de contact
  • SC TOP DEFENDER SRL
  • RO30329642 - J33/467/2012
  • Telefon fix: 0371 117 135
  • Mobil: 0731 982 982
  • Fax: 0330 819 527
  • E-mail: office@topdefender.ro / vanzari@topdefender.ro
  • Web: www.topdefender.ro
  • Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
    Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
    Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
    Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
    Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
    Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
    #echipament protectia muncii , #tehnologie