Ziare.com

Intracom Telecom revolutioneaza conectivitatea Garzii de Coasta Elene

de Comunicat de presa
Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 11:52

   

Intracom Telecom revolutioneaza conectivitatea Garzii de Coasta Elene
Platforma radio multi-gigabit este produsa la Intrarom.

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat finalizarea cu succes a unui proiect pentru Garda de Coasta Elena (HCG) folosind platforma de conectivitate prin unde milimetrice (mmWave) a Intracom Telecom, UltraLinkā„¢-FX80 CN. Mai exact, compania a proiectat reteaua si a pus la dispozitie sistemul sau revolutionar radio multi-gigabit pentru interconectarea cladirilor si unitatilor HCG situate in zona extinsa a portului Piraeus.

In urma unei licitatii organizate de HCG, Intracom Telecom castigat proiectul pentru "Inlocuirea conexiunilor wireless ale cladirilor principale ale Garzii de Coasta Elene". Oferta prezentata de companie a folosit cea mai buna solutie tehnica care indeplineste toate cerintele. Intracom Telecom si-a folosit o mare parte din expertiza sa internationala pentru a isi furniza tehnologia pentru retelele private de tip misiune critica.

HCG beneficiaza de echipamentele de ultima generatie ale Intracom Telecom, care ii permit sediul sau central sa mentina o conexiune broadband neintrerupta cu punctele de interes din spatiul Portului Piraeus, inlocuind tehnologii mai vechi. Pe langa conectivitatea sporita la internet, HCG a imbunatatit un numar de aplicatii interne de tip web-based si client-server, transferand in mod eficient fisiere audio, video si date la viteze ultra-rapide in ambele sensuri. Proiectul a inclus si servicii de migrare, servicii in perioada de proba si instruirea aferenta. UltraLinkā„¢-FX80 CN este produsa in totalitate in Bucuresti, in fabrica Intrarom.

HCG, o organizatie esentiala a Ministerului de Afaceri Maritime si Politicii Insulare, a achizitionat infrastructuri de retea moderne pentru centrul sau in portul din Piraeus, o miscare cheie pentru a reusi in misiunea sa de supraveghere si detectare a intrusilor din porturile elene si de pe intreaga sa linie de coasta, una dintre cele mai lungi la nivel global.

John Tenidis, Director de Marketing al portofoliului de solutii wireless al Intracom Telecom, a comentat: "Intracom Telecom este onorata sa fie aleasa de Garda de Coasta Elena (HCG) sa furnizeze tehnologia sa radio E-Band pentru o retea privata de tip misiune critica. Compania noastra are expertiza de a isi adapta tehnologia la retelele speciale, precum cele folosite de serviciile de urgenta. Am furnizat HCG experienta noastra in Europa in furnizarea unor retele similare si suntem increzatori in calitatea retelei livrate".
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4074 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor