Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce smartphone-uri vor castiga in lupta cu iPhone 4 (Galerie Foto)

Autor: Paul Barbu - Redactor
Marti, 29 Martie 2011, ora 21:01
6155 citiri
Ce smartphone-uri vor castiga in lupta cu iPhone 4 (Galerie Foto)
Foto: playtech.ro

iPhone-ul este incet, incet, dat jos de pe piedestalul pe care a fost urcat in urma cu cativa ani. Noile generatii de telefoane care ies pe piata par sa eclipseze gadgetul Apple, care acum tinde sa devina victima propriului succes.

Sa nu uitam ca Apple a avut, in trecut, probleme cu semnalul la antena iPhone 4 si plus de asta nici faptul ca are un sistem atat de ciudat incat nu permite rularea aplicatiilor Flash nu ajuta prea mult, conform Yahoo!.

Acum, o multime de smartphone-uri sub stindardul Android sunt pe ale sa cucereasca lumea si sa calce "in picioare" guvernanta iPhone. Specificatiile tehnice pe care aceste telefoane le scoate cu mult in afara cunoscutului tipar de "doritoare de a se asemana cu iPhone".

De la primul smartphone dual-screen pana la cele cu puterea de procesare a unui laptop si cu dock special cu ajutorul caruia chiar se transforma intr-unul, aceste telefoane de generatie urmatoare aduc ceva unic in campul de lupta.

LG Optimus 3D

Toata nebunia cu continutul 3D a inceput anul trecut pe marile ecrane. Putem spune ca a fost varful de influenta - filmul "Avatar". Dar pana una - alta, de la televizoarele 3D imaginea s-a micsorat pana a ajuns pe ecrane mult mai mici, asta odata cu primul telefon 3D din lume.

Pentru acest telefon nu ai nevoie de ochelari speciali, doar arunci o privire pe ecran si simti cum imaginea de 4,3 inchi prinde viata. Si ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, gadgetul vine si cu o camera de 5 MP care va permite sa filmati 3D in format HD. Desi nu e nevoie sa o spunem, noi tot mentionam ca permite si redarea 3D pe telefon si la televizor prin cablu HDMI.

Foto: itnewz.ro

Motorola Atrix 4G

Daca montezi acest telefon in dock-ul lui, care vine optional, acest "umil" gadget se transforma intr-un notebook de 13 inch, oferindu-va un ecran tot atat de mare, o tastatura si chiar un incarcator separat pentru a dispozitiv.

Partea proasta in acest caz este ca dock-ul special costa 500 de dolari si, pentru ca nu foloseste sistemul de operare Windows 7, face chiar mai putine lucruri decat un laptop de 350 de dolari.

Foto: tableta.ro

Kyocera Echo

Acest dispozitiv nu a facut o prea buna impresie atunci cand a fost lansat. A fost considerat o monstruozitate de telefon cu doua ecrane uriase. Daca va plictisiti de mica lui "fata" de 3,5 inchi, doar deschideti telefonul, aliniati cele doua ecrane gemene si veti avea un stralucitor LCD de 4,7 inch.

Cele doua ecrane va permit sa navigati intr-un mod deosebit. Spre exemplu, daca pe un ecram cititi un email pe ce-l de-al doilea puteti scrie altcuiva un mesaj. Problema este ca nu prea multe aplicatii functioneaza ca concomitent pe ambele ecrane si plus de asta, bateria "moare" imediat fiind solicitata intens de micul gigant.

Foto: zdnet.co.uk

Samsung Infuse 4G

Cu un ecran Super AMOLED Plus de 4,5 inch, unul din ultimele telefoane de la Samsung are cu ce se lauda. Acesta este cel mai subtire telefon pe care AT&T il are in portofoliu.

Pe langa faptul ca este destul de subtirel, Infuse 4G se lauda si cu faptul ca filmeaza HD. Principalul sau concurent deja s-a miscorat la propriu, asa ca HTC EVO 4G nu are decat 4,3 inch. Se pare ca un telefon atat de mare nu este prea confortabil oriunde l-ai tine.

Foto:shaswatpatel.com

HTC Thunderbolt

Acesta este primul telefon cu tehnologie LTE din portofoliul Verizon, care permite totodata apeluri video Skype-to-Skype fara a mai fi nevoie de Wi-Fi. Are o marime tot de 4,3 inch, numai ca Thunderbolt vine cu o camera foto/video de 8 megapixeli.

Foto: geek.com

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#iphone HTC Thunderbolt Samsung Infuse, #Motorola Atrix LG Optimus Kyocera Echo, #smartphone suprematie , #telefoane mobile