Ziare.com

Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament

de Paul Barbu, Redactor
Joi, 28 Iulie 2011, ora 18:59

   

Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament
Desi este cel mai mic competitor din cei trei operatori principali de telefonie mobila de pe piata autohtona, Cosmote si-a schimbat abonamentele, pentru a mai "fura" din clientii competitiei sau pentru a atrage mai multi abonati noi. Primii doi competitori, Vodafone si Orange, au inceput si ei, mai demult, o campanie "agresiva" de promovare.

Am comparat trei abonamente de la Orange, Vodafone si Cosmote, cu o valoare undeva in jurul sumei de 20 de euro, pentru a vedea care este cel mai avantajos din punct de vedere al raportului calitate/pret. Concluziile le veti trage voi.

De la Orange am luat in considerare abonamentul Pantera 20. Cu aceasta oferta, Orange pune pe masa 1.200 de minute in retea si 900 de mesaje scrise, tot in retea. Daca vorbim de minute nationale, aici veti gasi 200 de minute plus 50 de mesaje multimedia nationale. Pe langa acestea, veti avea si 350 de MB trafic pentru Internet pe mobil. Pentru portalul Orange pe mobil accesul este nelimitat. Costul abonamentului este de 20,84 de euro/luna.

Daca veti reusi performanta sa terminati minutele, mesajele sau traficul incluse in oferta, tarifele aplicate nu sunt tocmai usor de ignorat. Astfel ca, pentru fiecare minut pentru apelurile in retea, veti fi taxat cu 0,146 euro. Apelurile catre alte retele nationale vor costa, pe minut, 0,198 euro, iar mesajul scris - 0,062 euro. Un MB de trafic este un pic mai scump - 0,248 euro. Toate tarifele au TVA inclus.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Oferta Vodafone pare incredibil de simpla, la costul cerut. 19,79 de euro pe luna este cel mai apropiat produs de tinta de 20 euro (Complet 1500) al operatorului. In acesta sunt incluse 250 de minute nationale si 1.500 de minute in retea. Compania mai ofera si un bonus: timp de trei luni, aveti de ales daca vreti dublarea minutelor din abonament sau "dublu trafic de net pe mobil la activarea extraoptiunilor Internet pe mobil 50MB sau Internet pe mobil 250MB".

Daca alegeti cea de-a doua varianta, va trebui sa va activati si optiunea de Internet. Aceasta vine in doua posibilitati: 2 euro pentru trafic de 50 MB sau 4 euro pentru trafic de 250 MB.

Cosmote si-a schimbat denumirea abonamentelor si parca le-a si imbunatatit. In cazul lor, Cosmote XL este abonamentul in discutie. Acesta are incluse 250 de minute nationale si internationale catre zona 1. In retea, beneficiati de 2.000 de minute, dar si de 2.000 de sms-uri, minutele le puteti folosi si pentru a suna in reteaua Romtelecom (2.000 minute). Tot in retea puteti folosi si cele 150 de MMS-uri.

Daca aveti multi prieteni cu telefoane performante, puteti folosi si cele 1.500 de minute incluse lunar in abonament pentru apeluri video. In plus, Cosmote pune la dispozitie si 150 de MB pentru trafic. Data ati terminat cele 2.000 de minute in retea, atunci, pentru fiecare minut, veti fi taxat cu 0,149 de euro. Pentru un minut in retelele nationale, costul se ridica la 0,198 de euro. Trafic aditional date (MB) costa 0,062 de euro, iar sms-ul - 0,062 de Euro. Abonamentul lunar costa 18,60 euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8969 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bani aruncati

Abonamentul ca abonamentul dar sa vezi smarfoanele cum se opresc ele cand ti-e lumea mai draga. Si nu au nici garantie, adica nu sta nimeni de vorbe cu tine cand faci reclamatia.

 

 

Deci oferta Vodafone este fara trafic internet inclus,

iar tariful la depasirea minutelor din abonament este de ...? Alo, dle Paul Barbu, se aude?

 

 

Cam scump !

Cam 90 de lei pe luna numai pt un abonament la celular cu tot cu trafic de net. Intre tigari si ab la celular am ales ... tigarile !!!

 

 

Ehehe

Putina publicitate mascata nu strica,bravo nea Paule..sa faci si tu,bre..un ban de vacanta :)

 

 

...

Proasta alegere....

 

 

oricum ambele sunt daunatoare sanatatii

:)

 

 

Service

Si eu am avut probleme cu telefonul meu Nokia E51, cand iti era lumea mai draga aparea pe ecran "Insert SIM Card". Pentru acest defect, fiind in garantie l-am trimis la service Germanos, unde a stat o luna!!! i-au facut update software de 4 ori si i-au schimbat difuzorul!!! Dar defectiunea tot a ramas. Niste incompetenti!
Am gasit pe internet ca problema consta in slabirea pinilor care fac contact cu sim-ul. I-am ridicat putin cu un ac si de atunci nu mai am probleme.
Foarte slab service-ul in garantie pentru telefoane.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor