Ziare.com

Lotus Glass, viitorul ecranelor dispozitivelor mobile

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 20:06

   

Lotus Glass, viitorul ecranelor dispozitivelor mobile
Din ce in ce mai greu de utilizat termenul "sticla" pentru a defini materialul utilizat la realizarea unui display modern pentru dispozitivele mobile, iar tehnologia Lotus Glass confirma acest lucru.

Produsele tehnologice ale viitorului care necesita ecrane high-resolution, viteza de raspuns marita si culori cat mai naturale, vor recurge fara indoiala la noua tehnologie Lotus Glass, de la Corning, relateaza Webnews.

Printre acestea se vor numara dispozitivele smartphone, tablet si notebook, care vor apela inca din 2012 la forma evoluata a actualei Gorilla Glass, ce se regaseste in dotarea iPhone 4S, Nokia Lumia 800, Nokia N8 si Motorola Razr, oferind aceeasi rezistenta, dar calitati imbunatatite la nivel vizual si de prestatie.

Lotus Glass prezinta proprietati termice speciale, care-i permit conservarea formei in cadrul procesului de fabricare la temperaturi inalte, evitand incovoierile sau deformarile pe care sticla le poate suferi de multe ori in timpul fazei de productie.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Avantajul este evident: garantia unei absente totale a imperfectiunilor la nivelul produsului final si controlul de mare precizie al grosimii materialului - intre 0,5 si 0,7 mm, precizeaza sursa.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2458 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor