Ziare.com

Noutatea adusa de smartphone-ul modular Vsenn

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 08:37

   

Noutatea adusa de smartphone-ul modular Vsenn
Compania finlandeza Vsenn vrea sa lanseze un telefon modular care sa rivalizeze cu celebrul dispozitiv creat de Google prin initiativa Project Ara. El va permite chiar si inlocuirea programului de operare.

Finlandezii au anuntat deja ca vor folosi ca sistem de operare principal Android, insa vor oferi utilizatorilor mai multe variante, se arata intr-un articol Digital Trends. Noile informatii venite de la aceasta companie arata ca, in ciuda acestui aspect, viitorul gadget va fi stabil din punct de vedere al performantei oferite.

Utilizatorii au raspuns la un sondaj lansat de Vsenn si au spus ca, pe langa Android, ar dori sa mai poata folosi si alte programe de operare ca Sailfish, Firefox sau Ubuntu Mobile.

In plus, toate informatiile prezente pe viitorul smartphone modular vor fi criptate, el oferind si acces la tehnologia VPN. Alaturi de aceste optiuni va fi asigurat si accesul la o platforma cloud ce va oferi o siguranta sporita. Ecranul lui va fi disponibil in mai multe dimensiuni, telefonul avand o rezolutie de 1080p. Variantele de afisaj vor avea intre 4,7 si 5,4 inchi.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1785 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor