Ziare.com

Piata smartphone din SUA, pe crestere - raport Nielsen

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 20:44

   

Piata smartphone din SUA, pe crestere - raport Nielsen
Ultimul raport elaborat de Nielsen cu privire la situatia pietei dispozitivelor smartphone din SUA releva o crestere rapida a acesteia, cu mentinerea acelorasi preferinte exprimate cu trei luni in urma.

Android se situeaza invariabil pe prima pozitie in topul sistemelor de operare mobile preferate de utilizatorii adulti, detinand 43% din piata, relateaza Webnews.

iPhone, in schimb, continua sa detina cele 28 de procente din piata dispozitivelor smartphone, urmat de produsul BlackBerry al RIM, care se situeaza pe locul al treilea, cu 18%.

Windows Phone detine doar 7 procente, in timp ce Bada, Symbian si alte sisteme de operare cu impact minor, detin impreuna o cota de 4% din piata.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

O vedere de ansamblu asupra situatiei telefoanelor mobile active in Statele Unite releva ca in prezent dispozitivele smartphone au cucerit 43% din piata, suprematia fiind inca detinuta de asa numitul telefon mobil traditional, care nu dispune de noile functiuni legate de universul web, subliniaza sursa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1579 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor