Preturi cu pana la 30% mai mici pentru telefoane de top

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 18:32
4787 citiri
Preturi cu pana la 30% mai mici pentru telefoane de top

Evolutia rapida a tehnologiilor a transformat telefonul dintr-un obiect de folosinta indelungata intr-un accesoriu pe care oamenii il schimba tot mai frecvent, in functie de anumite tendinte.

Romanii aloca in medie un buget de 1.200 de lei pentru cumpararea unui telefon mobil. De cele mai multe ori criteriile care stau la baza alegerii unui model sunt: dimensiunea ecranului, capacitatea de stocare, caracteristicile multimedia si culoarea.

Pentru cei care nu aleg in functie de emotii sau influente exterioare si prefera sa ia decizii mai pragmatice, pretul poate sa devina criteriul determinant. Lansarea unor modele noi in 2014 a determinat scaderea preturilor pentru telefoanele mobile din topul anului trecut. Telefoane Samsung, HTC, iPhone sau Sony sunt disponibile acum pe Okazii.ro la preturi cu pana la 30% mai mici.

Care sunt avantajele daca iti alegi un model lansat anul trecut? Pe langa pretul bun, ai sansa sa-ti cumperi un telefon cu performante si caracteristici apropiate de cele ale varfurilor de gama actuale. Okazii.ro are in acest moment peste 300 de oferte. Cele mai multe sunt pentru produse noi, insa si cei interesati de variantele second hand au de unde alege.

Reduceri de pret pentru modele Samsung, HTC, iPhone si Sony

Printre cele mai cautate produse regasim modele Samsung, HTC, iPhone si Sony. Specialistii categoriei Telefoane mobile au realizat si o selectie care include unele dintre cele mai interesante oferte:

Samsung

Samsung Galxy Fame, 339 de lei

Samsung Galaxy S4, 1699 de lei

HTC

HTC One Mini, 1373 de lei

HTC One, 1799 de lei

iPhone

iPhone 5C, 2247 de lei

iPhone 5S, 2490 de lei

Sony

Sony Xperia E, 388 de lei

Sony Xperia ZR, 1350 de lei

Pe langa preturile accesibile, Okazii.ro ofera o serie de servicii care au ca scop cresterea calitatii tranzactiilor. Folosind serviciul Garantia de livrare, cumparatorii au siguranta ca primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative ii ajuta sa selecteze vanzatorii verificati, care si-au dovedit profesionalismul.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#telefoane mobile okazii, #preturi mici telefoane mobile okazii, #reduceri telefoane smartphone okazii , #telefoane mobile