Telefoanele LG polueaza cel mai mult

Miercuri, 25 August 2010, ora 21:43
2802 citiri
Telefoanele LG polueaza cel mai mult

LG produce telefoanele mobile cu cel mai mare impact asupra mediului. Potrivit unui studiu realizat de compania de telecomunicatii O2, producatorul sud-coreean are sase modele care se regasesc in topul celor mai putin ecologice telefoane.

Clasamentul telefoanelor cu cel mai mare impact asupra mediului este condus de LG Etna, scrie Daily Telegraph.

Studiul realizat de O2, potrivit caruia cele patru miliarde de telefoane mobile din lume ar produce 100 de milioane de tone de carbon, arata si ca 44% din utilizatorii de telefoane mobile spun ca impactul asupra mediului le influenteaza alegerea telefonului.

Cel mai ecologic telefon este Sony Ericsson Elm si este urmat de Nokia 6700, Nokia C7, Nokia 1800, Samsung GT-S8500, Sony Ericsson Zylo, Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, Sony Ericsson Xperia X10 mini, Sony Ericsson Vivaz Pro si Nokia E500.

La polul opus se afla LG Etna, Palm Pre Plus, LG Chocolate, LG Cookie, HTC HD2, LG GT 350, LG GW300 Etna 2, Samsung C3050, LG GT 540 si Sony Ericsson Satio.

Cercetatorii au dat note fiecarui telefon in functie de impactul asupra mediului, analizand materialele folosite in fabrica si ambalajul, dar si eficienta energetica si usurinta cu care acestea pot fi reciclate. Telefoanele au primit punctaj mai bun si daca au camera sau music player deoarece utilizatorii lor nu trebuie sa isi cumpere inca un dispozitiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#telefoane poluare, #LG poluare, #LG impact mediu , #telefoane mobile