Ziare.com

UE ar putea sa interzica telefoanele mobile in scoli

de Diana Robu
Sambata, 28 Mai 2011, ora 17:27

   

UE ar putea sa interzica telefoanele mobile in scoli
Telefoanele mobile si tehnologia Wi-Fi au un impact negativ asupra organismului uman, se arata intr-un raport prezentat de un comitet infiintat de Consiliul Europei, care recomanda interzicerea folosirii telefoanelor mobile de catre copii.

Principala masura ar fi interzicerea folosirii telefoanelor mobile si a dispozitivelor fara fir in scoli, potrivit Techland Time.

In raport se subliniaza ca dispozitivele cauzeaza cancer si, totodata, pot afecta creierul.

Rezultatatele documentului se afla insa in opozitie fata de concluziile la care au ajuns expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care sugereaza ca undele electromagnetice au un impact minor asupra organismului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Nu exista, in prezent, suficiente dovezi care sa vina in sprijinul raportului intocmit de comitetul Consiliului Europei. Undele pe care le emit dispozitele fara fir au o intensitate din ce in ce mai mica, datorita tehnologiei moderne.

Mai mult, undele emise de telefoanele mobile se situeaza sub limitele impuse de standardele internationale.

Aceste avertizari si interdictii ar putea fi introduse intr-o directiva europeana ce ar deveni obligatorie pentru toate statele membre.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2072 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

amu'... ue sa dea socoteala...

...de ce nu le-au interzis pan-acum???!!!
s-au luat dupa turma de "oameni de stiinta" corupti si incompetenti?!
sa fie judecati pentru toate p rostiile pe care le fac!

desteapta-te, romane!

 

Cartzane,

vrei sa ne intoarcem in evul mediu si sa circulam cu caii, sau cu diligenta , iar scrisorile sa fie trimise cu postalionul? Vad ca si la UE sunt ingramaditi ca tine , care maine poimaine vor interzice si televizorul pentruca , nu-i asa, emite radiatii daunatoare.Einstein a spus ca dintre cosmos si prostie , doar prostia este infinita! Asa ca ia aminte!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor