Ziare.com

Ce-i face telefonul mobil relatiei tale de dragoste

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 12:54

   

Ce-i face telefonul mobil relatiei tale de dragoste
Telefonul mobil nu este prea indicat sa se afle prin preajma atunci cand e vorba de relatia cu persoana iubita. Acesta poate cauza numeroase probleme si poate duce chiar la despartire.

Chiar si daca nu il folositi, prezenta telefonului pe masa, la vedere, are o influenta negativa asupra relatiei tale cu persoana iubita, scrie news.com.au.

Doua studii de specialitate au aratat ca telefonul mobil vizibil in timpul unei conversatii schimba sentimentele celuilalt fata de tine, in mod negativ. Este ceea ce afirma specialistii de la Universitatea Essex, din Marea Britanie. Acesta reduce nivelul de empatie si intelegere resimtit fata de celelalte persoane.

Telefonul afecteaza apropierea dintre oameni, legatura care se stabileste intre ei si calitatea conversatiei lor, spune Andrew Przybylski, coordonatorul celor doua studii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Testele facute au presupus testarea psihologica a unor persoane care purtau o conversatie la masa cu altcineva. Prezenta telefonului mobil pe masa ducea automat la sentimente negative fata de celalalt, dupa cum s-a constatat. Problema este si mai grava atunci cand cele doua persoane au o relatie de dragoste si discuta probleme sentimentale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2268 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor