Cele mai tari telefoane chinezesti care bat pana si Samsung si iPhone

Autor: PLAYTECH
Sambata, 16 Iunie 2018, ora 14:18
15882 citiri
Cele mai tari telefoane chinezesti care bat pana si Samsung si iPhone

Anul acesta a venit cu telefoane chinezesti foarte bune. Ba chiar anumite modele reusesc exemplar sa intreaca iPhone X sau modelele Samsung.

Asa ca uite o lista cu ce-i mai bun.

A fost o vreme in care ai fi putut desconsidera orice telefon chinezesc pe motiv ca era o confirmare a stereotipului "made in China". Timpurile s-au schimbat, chiar radical as spune, iar in prezent putem face un top cu telefoane chinezesti fara mustrari de constiinta.

OnePlus e un exemplu, Xiaomi e altul, iar Vivo inchide frumos totul. Dar nu sunt doar acestea.

OnePlus deschide acest top cu telefoane chinezesti

Pe cat de frumos a crescut OnePlus, pe atat de necunoscuta este povestea ascensiunii. E o companie detinuta de Oppo, ceea ce explica si similitudinile intre modele. Chiar si asa, de la primul model pana in prezent, a livrat telefoane chinezesti bune, iar OnePlus 6 e un exemplu excelent.

OnePlus 6 are un procesor Qualcomm Snapdragon 845, un ecran de 6,3 inci Full HD+ AMOLED, doua camere foto de 16 si 20 megapixeli, baterie de 3.300 mAh si ruleaza Oxygen OS, o versiune de Android Oreo cu mici modificari.

Sigur, are si incarcare rapida, dar nu wireless. E disponibil in trei versiuni: 8 GB de memorie RAM cu 128 sau 256 GB spatiu de stocare ori 64 GB cu 6 GB RAM.

Unde nu exceleaza inca este la calitatea fotografiilor. De la model la model, a ramas cel mai mare minus. Poate n-ar strica pe viitor sa aiba si rezistenta la apa si praf, pentru ca, in prezent, poate rezista doar la stropi, eventual o ploaie, dar fara sa garanteze nimeni asta.

Vezi lista completa cu cele mai tari telefoane din 2018

Eveniment Quarterly Report

Volume record la BVB în primele 8 luni - TradeVille
Volume record la BVB în primele 8 luni - TradeVille
Volume Record La BVB în Primele 8 Luni Valoarea totala de tranzacționare cu toate tipurile de instrumente financiare listate pe Piața Reglementata a atins un nou record de 24.5 mld. RON, in...
Cât de fragil este noul iPhone 15 Pro Max. Momentul în care dispozitivul este spart cu mâinile goale: "N-am anticipat asta deloc" VIDEO
Cât de fragil este noul iPhone 15 Pro Max. Momentul în care dispozitivul este spart cu mâinile goale: "N-am anticipat asta deloc" VIDEO
Fanii Apple sunt nevoiți să se întrebe dacă ar plăti peste 1.300 de dolari americani pentru un telefon care poate să se spargă în mâinile lor, întrucât o recenzie arată cât de fragil...
#top telefoane chinezesti 2018, #review OnePlus , #telefoane