Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai tari telefoane chinezesti care bat pana si Samsung si iPhone

Autor: PLAYTECH
Sambata, 16 Iunie 2018, ora 14:18
15989 citiri
Cele mai tari telefoane chinezesti care bat pana si Samsung si iPhone

Anul acesta a venit cu telefoane chinezesti foarte bune. Ba chiar anumite modele reusesc exemplar sa intreaca iPhone X sau modelele Samsung.

Asa ca uite o lista cu ce-i mai bun.

A fost o vreme in care ai fi putut desconsidera orice telefon chinezesc pe motiv ca era o confirmare a stereotipului "made in China". Timpurile s-au schimbat, chiar radical as spune, iar in prezent putem face un top cu telefoane chinezesti fara mustrari de constiinta.

OnePlus e un exemplu, Xiaomi e altul, iar Vivo inchide frumos totul. Dar nu sunt doar acestea.

OnePlus deschide acest top cu telefoane chinezesti

Pe cat de frumos a crescut OnePlus, pe atat de necunoscuta este povestea ascensiunii. E o companie detinuta de Oppo, ceea ce explica si similitudinile intre modele. Chiar si asa, de la primul model pana in prezent, a livrat telefoane chinezesti bune, iar OnePlus 6 e un exemplu excelent.

OnePlus 6 are un procesor Qualcomm Snapdragon 845, un ecran de 6,3 inci Full HD+ AMOLED, doua camere foto de 16 si 20 megapixeli, baterie de 3.300 mAh si ruleaza Oxygen OS, o versiune de Android Oreo cu mici modificari.

Sigur, are si incarcare rapida, dar nu wireless. E disponibil in trei versiuni: 8 GB de memorie RAM cu 128 sau 256 GB spatiu de stocare ori 64 GB cu 6 GB RAM.

Unde nu exceleaza inca este la calitatea fotografiilor. De la model la model, a ramas cel mai mare minus. Poate n-ar strica pe viitor sa aiba si rezistenta la apa si praf, pentru ca, in prezent, poate rezista doar la stropi, eventual o ploaie, dar fara sa garanteze nimeni asta.

Vezi lista completa cu cele mai tari telefoane din 2018

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#top telefoane chinezesti 2018, #review OnePlus , #telefoane