Ziare.com

Dropbox - ce noutati aduce renovarea generala

Duminica, 11 Martie 2012, ora 15:00

   

Dropbox - ce noutati aduce renovarea generala
Dropbox, unul dintre cele mai populare servicii cloud disponibile, a iesit din renovarea generala, prezentandu-se utilizatorilor cu o noua interfata si o serie de elemente surpriza la nivel functional.

In noul format se semnaleaza prezenta unui motor de cautare interna net imbunatatit, bara de activitati, un modul de vizualizare foto Lightbox si nu numai, relateaza Webnews.

"Unul din obiectivele noastre cele mai importante era acela de a oferi un Dropbox mult mai atragator si mai usor accesibil, focalizat pe datele utilizatorului, lasand la indemana instrumentele principale, gata de a fi utilizate la nevoie", explica Trevor Berg, din echipa Dropbox.

Noua bara de actiune a fost conceputa asemenea unui instrument multifunctional, care se adapteaza exigentelor utilizatorului: fisierele pot fi ordonate in functie de nume, data, dimensiune sau tip.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Mai mult decat atat, odata selectionat un fisier, bara se va transforma automat, astfel incat sa permita executarea unei serii de actiuni dedicate.

Pe de alta parte, modul de vizualizare a fotografiilor este mult mai interesant, oferind optiunea view full screen si adaugand miniaturi pentru toate tipurile de fisiere de imagini, astfel incat sa se identifice imediat fotografia de interes, fara a deschide sau a descarca fisierul respectiv.

Dropbox anunta si alte elemente de noutate, pregatite pentru perioada imediat urmatoare, in tentativa sa de a oferi un serviciu de calitate, pe masura exigentelor utilizatorilor, precizeaza sursa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3823 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor