Ziare.com

Fiecare locuitor al planetei va avea cel putin un mobil pana in 2012

de Madalina Ionescu
Luni, 29 Septembrie 2008, ora 13:35

   

Fiecare locuitor al planetei va avea cel putin un mobil pana in 2012
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la patru miliarde pana la sfarsitul acestui an, iar pana la sfarsitul lui 2012 va exista cate un abonament la fiecare locuitor al planetei.

De la inceputul secolului XXI, cresterea numarului detinatorilor de telefoane mobile a fost impresionanta, inregistrandu-se o progresie anuala de aproximativ 24% intre anii 2000 si 2008, a precizat un purtator de cuvant al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor (UIT), citat de AFP.

In 2007 erau 3,3 miliarde de utilizatori, iar cresterea din 2008 este atribuita, in principal, dezvoltarii pietelor emergente.

Cu peste 600 de milioane de posesori de mobile, China a devenit cea mai importanta piata din lume, in timp ce India detine aproape 300 de milioane de astfel de telefoane.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pana la sfarsitul lui 2009, 4 miliarde de oameni vor folosi cel putin un telefon mobil. Hamadoun Toure, oficialul ONU responsabil de comunicatii, a declarat ca ultimele studii arata ca pana in 2012 fiecare om de pe planeta va avea un abonament la una dintre companiile de telefonie mobila.

Cele mai mari cresteri au fost inregistrate in tari precum India sau Iran, unde numarul de abonamente incheiate de companiile de telefonie mobila a crescut cu 20 si chiar 25%.

Studiile arata ca 80% dintre actualii utilizatori folosesc cele mai simple modele de telefoane mobile, 10% se situeaza in clasa medie si doar 10% utilizeaza terminale cu 3G si sisteme de operare.

Oficialul ONU a estimat ca pana la sfarsitul lui 2012 va exista cate un abonament la fiecare locuitor al planetei, ceea ce inseamna 6,7 miliarde de contracte incheiate.

Citeste mai multe despre telefonie telefon mobil China cost
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1084 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dupa...buget

e corect , dupa buget 80 % saraci, 10 % iau pe credit si 10% sunt miliardari:))

 

dupa...buget

e corect , dupa buget 80 % saraci, 10 % iau pe credit si 10% sunt miliardari:))

 

dupa...buget

e corect , dupa buget 80 % saraci, 10 % iau pe credit si 10% sunt miliardari:))

 

o prostie mai gogonata nici nu se putea posta!!!!

Fratilor!
Pe Terra se moare de foame si de sete!
Se maore din cauza invadatorilor de toate culorile!
Se moare din cauza polarizarii societatii umane intr-un asa un hal cum nu s-a mai pomenit niciodata!
SI voi sustineti o aberatie fara margini!
In capul vostru pana in 2012 se vor rezolva toate problemele Terrei, iar cadoul din parte guvernatilor din Noua Ordine Mondiala va fi un ...telefon mobil, in loc de apa, conditii decente de locuit si mancarea necesara supravietuirii!
Va rugam frumos sa nu mai preluati, nemestecate stiri de "rasul surcilor"!

TITLU DE 2 BANI

Pana in 2012 la triburile din Africa cate telefoane or sa fie pe cap de membru?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor