Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)

Vineri, 04 Martie 2016, ora 13:49
7041 citiri
Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)
Foto: BernieSpeedTest.com

Mesajul postat pe Twitter de Bernie Sanders, unul dintre candidatii Partidului Democrat care se afla in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA, referitor la diferenta dintre viteza de Internet din tara noastra si cea din America, a starnit reactii aprinse in randul internautilor romani.

In aceste conditii, cativa conationali - programatori si dezvoltatori de pagini web si aplicatii - au creat un site prin intermediul caruia iti poti verifica viteza de Internet. Acesta se numeste BernieSpeedTest.com.

Mai mult, valoarea obtinuta este comparata cu media Bucurestiului.

Site-ul mai are o particularitate: de fiecare data cand iti testezi viteza Internetului apare o poza cu Bernie Sanders, alaturi de un mesaj amuzant, cum ar fi "Damn, you Wi-Fiiine" sau "You're surfing at the speed of LOL".

"Internetul extrem de rapid din Romania pare ca l-a socat pe domnul Bernie Sanders in aceasta dimineata. Insa ce ar crede Bernie despre viteza Internetului tau? Fa testul nostru", se arata pe site-ul respectiv.

Foto: BernieSpeedTest.com

De asemenea, romanii din spatele paginii web au si un mesaj de simpatie pentru candidatul la alegerile prezidentiale din SUA.

"Nu-ti face griji, Bernie, noi tot te placem. Salutari din Romania", i-au transmis acestia.

BernieSpeedTest.com a fost creat de echipa din spatele aplicatiei Rage!, care iti permite sa-ti exprimi furia, nemultumirea sau indignarea despre anumite subiecte, in colaborare cu Mihnea Gheorghiu, care lucreaza cu programul de editare Photoshop.

Mesajul care a starnit reactii aprinse in randul internautilor romani

"In prezent, cei ce locuiesc in Bucuresti, Romania, au acces la un Internet mult mai rapid decat majoritatea americanilor. Asa ceva e inacceptabil si trebuie sa se schimbe", a scris pe Twitter Bernie Sanders.

Iar acest mesaj a starnit diverse reactii in randul internautilor romani. Unii s-au amuzat, altii s-au simtit jigniti, in timp ce au existat si cativa care l-au invitat pe american sa vina la noi in tara.

Candidat la alegerile prezidentiale din SUA: Bucurestenii au acces la un Internet mult mai rapid decat noi

Bernie Sanders, luat peste picior dupa mesajul despre Netul din Romania: Vino la noi sa-ti verifici e-mailul!

Iata cateva exemple:

  • "Faceti viteza Internetului din America mare din nou: Invadati Romania!"
  • "@BernieSanders, in caz ca vrei sa ne invadezi ca sa ne iei Internetul, vom otravi hamburgerii. Un avertisment dragut"
  • "@BernieSanders e din ala de-l pui in tocanitza si se lasa cartofii"
  • "@BernieSanders, te rog concediaza-ti managerul social media! Informatia corecta este 'Internet mult mai rapid decat TOATA SUA'".

  • "@BernieSanders Romaniei ii pare rau ca nu este o tara de lumea a treia care tu si alegatorii tai credeti ca este. Vom fi mai atenti data viitoare"!
  • "@BernieSanders spune de parca ar fi un miracol ca Romania are pana si acces la Internet".
  • "@BernieSanders Oamenii care traiesc in Bucuresti, Romania, au de asemenea un IQ mai ridicat decat cei mai multi americani, insa asta nu pare ca te deranjeaza atat de mult"

  • "@BernieSanders Avem de asemenea si electricitate"
  • "Draga @BernieSanders, oamenii draguti din Bucuresti sunt bucurosi sa te primeasca aici. Asta daca vrei sa-ti verific emailul"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#site viteza Internet Bernie, #site viteza Internet Bernie Sanders , #viteza internet