Obțineți cel mai ieftin Windows 10 pentru 7,11 EUR din vânzările Keysfan 11.11

Advertorial
Marti, 02 Noiembrie 2021, ora 14:25
8904 citiri
Obțineți cel mai ieftin Windows 10 pentru 7,11 EUR din vânzările Keysfan 11.11
windows FOTO: keysfan.com

Keysfan.com este magazinul online pentru toate programele și jocurile pe care doriți să le cumpărați. Printre stocul său, veți găsi toate cele mai noi produse la cele mai bune prețuri de pe piață. Prețurile sale competitive și asistența utilă pentru utilizatori vă asigură că experiența dvs. de cumpărături este cea mai bună posibilă. În același timp, toate produsele sunt autentice și valabile, făcând ofertele și mai atractive.

Chiar acum, Keysfan a lansat 11.11 Crazy Sales care este aici pentru a vă aduce reduceri pe care nu le puteți rata. Mai jos, vei descoperi cele mai bune oferte de care poți profita!

Produse cu Preturi Speciale

Windows 10 Professional la 7,11 EURO – Windows 10 și-a făcut un nume pentru a fi un sistem de operare stabil și de încredere. Cu Windows 10, poți fi sigur că computerul tău este în siguranță și funcționează fără probleme, în timp ce vei primi adesea noi actualizări. În plus, este indispensabil să faci upgrade gratuit la Windows 11.

Windows 10 Pro Professional - 2 PC-uri la 11,11 EURO – Dacă doriți să obțineți Windows 10 pentru mai multe computere, atunci această ofertă specială este cea mai bună pentru dvs. Pentru doar 11,11 euro, puteți avea acest sistem de operare rulând pe două computere pe care le dețineți.

Reduceri suplimentare

Reducere de 50% la Sistemele de Operare Windows: Dacă sunteți în căutarea unor soluții de sistem de operare, atunci puteți beneficia de o reducere de 50%. De exemplu, puteți obține noul Windows 11 Home, Windows Server și altele. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să introduceți codul de reducere KFLE50.

Reducere de 62% la pachetele Sisteme de operare Windows și Office Suite: O altă reducere specială de care puteți profita este cea pe care o veți obține prin achiziționarea unui pachet de sistem de operare și Office Suite. Și anume, puteți obține Windows 10 Professional și Office 2021 Professional pentru doar 44 EUR. To benefit from this 62% discount, type the discount code KFLE62.

Nu ratați șansa de a obține un software uimitor la cele mai bune prețuri de pe piață.

Keysfan.com vă oferă o cale sigură și economică pentru a oferi noului dumneavoastră computer software-ul veritabil și pentru a actualiza computerele blocate pe versiuni mai vechi de Windows, întrerupte. Cumpărăturile de la Keysfan.com sunt la fel de ușor! Puteți alege multe metode de plată, cum ar fi Paypal. La scurt timp după ce ați comandat, primiți un e-mail cu cheile de produs - fără a fi nevoie să așteptați zile întregi! În cazul în care aveți întrebări, serviciul lor pentru clienți vă va oferi asistența rapidă și extinsă de care aveți nevoie.

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Windows, #windows professional, #windows home, #Windows 10, #activare windows , #windows