Oferte speciale pe Godeal24.com; Pachet cu 2 licente Windows 10 Pro la doar 12.13 euro

Advertorial
Joi, 15 Aprilie 2021, ora 10:00
13629 citiri
Oferte speciale pe Godeal24.com; Pachet cu 2 licente Windows 10 Pro la doar 12.13 euro
windows office FOTO: godeal24.com

Vara vine mai devreme la Godeal24.com, retailer specializat in comercializarea de licente software pentru principalele produse Microsoft, pe lista fiind Windows 10 si suita Office. Pentru a intampina vara, comerciantul vine astazi cu o oferta speciala princ are ne aduce extra-reduceri de pana la 62% la cele mai populare produse.

Avem in primul rand o serie de oferte care nu au nevoie de cod special de reducere, printre acestea numarandu-se si Windows 10 Pro pentru care poti achizitiona o licenta la pretul de doar 7.25 euro. Tot aici apare si pachetul promo compus din 2 licente Windows 10 Pro la doar 11.25 euro.

Oferte standard:

Reduceri Windows

Folosind cuponul DLE50 puteti cumpara urmatoarele produse cu preturile:

Reduceri pachete Windows si Office

Folosind cuponul DLE62 puteti cumpara urmatoarele produse cu preturile:

Oferte aditionale Windows si Office

Folosind cuponul DLE55 puteti cumpara urmatoarele produse cu preturile:

Licentele sunt trimise pe email si de cele mai multe ori ajung aproape instant (maximum 1h). Daca nu ati primit licenta, verificati folderul de spam sau contactati-i pe email, raspund prompt. Daca intampinati probleme sau aveti intrebari, puteti apela la "Customer Service Team" care va va ajuta! Pentru orice aveti nevoie, puteti folosi urmatoarea adresa de mail: service@godeal24.com.

Pentru plata puteti alege cardul de credit sau PayPal. Daca doriti sa platiti folosind PayPal, inainte de finalizarea comenzii alegeti ca metoda de plata Cwalletco.

Licentele sunt perfect legale, insa pentru activarea acestora va recomand sa descarcati versiunile originale de Windows de pe site-ul Microsoft (aveti linkuri mai jos), dupa care le activati folosind codurile primite pe email.

Linkuri utile:

Microsoft Windows 10 Professional: [Download]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Download]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Download]

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#plata, #Windows, #office , #windows