Jurnalista din Ungaria care a lovit migranti a fost condamnata penal

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 14:03
3268 citiri
Jurnalista din Ungaria care a lovit migranti a fost condamnata penal

Jurnalista din Ungaria filmata in timp ce lovea si punea piedica unor migranti a fost condamnata, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Jurnalista Petra Laszlo a fost concediata in 2015 de la postul de televiziune N1TV, unde era angajata, dupa difuzarea unei inregistrari video in care aceasta apare, cu camera pe umar, punand piedica unui barbat care fugea cu un copil in brate si, intr-un incident separat, lovind cu piciorul o fetita, noteaza Index.hu, preluat de Reuters.

Incidentul a avut loc la Roszke, langa frontiera cu Serbia, in sudul Ungariei, unde sute de migranti au fortat un cordon al Politiei.

Vezi si ce a patit o angajata a unei televiziuni din Ungaria dupa ce a lovit imigranti (Video)

Index.hu a informat joi seara ca o instanta din orasul Szeged, langa granita cu Serbia, a gasit-o vinovata pe Petra Laszlo de comportament turbulent, dupa ce ea a depus marturie intr-o audiere prin videoconferinta.

Potrivit sursei citate, Laszlo a spus ca a contestat sentinta.

Procurorii au declarat anterior ca nu exista motive pentru ca Laszlo sa fie condamnata pentru actiuni motivate de ura rasiala.

Citeste si Televiziunea unde lucra femeia care a lovit imigrantii, atacata de hackeri islamisti

Sute de mii de migranti care au fugit de razboi si de saracie din Orientul Mijlociu si Africa au trecut prin Balcani si Ungaria in 2015, in drumul lor spre vestul Europei.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...