Ziare.com

Premierul ungar: Liderii UE sunt in lumea viselor. Din cauza imigrantilor, Europa risca sa dispara

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 16:43

   

Premierul ungar: Liderii UE sunt in lumea viselor. Din cauza imigrantilor, Europa risca sa dispara
Imigrantii extracomunitari sunt indusi in eroare de politicieni europeni care traiesc intr-o "lume a viselor", afirma premierul Ungariei, Viktor Orban, avertizand ca unii politicieni europeni nu constientizeaza riscurile la adresa identitatii Europei reprezentate de migratie.

"Liderii europeni traiesc intr-o lume a viselor, nu constientizeaza riscurile; daca permit venirea tuturor aici, Europa va disparea", a declarat Orban intr-un interviu acordat revistei germane Bild, citata de MTI.

Criza imigrantilor: Imagini care arata ca refugiatii sunt tratati ca "animalele" in Ungaria (Video)

"Imigrantii sunt inselati atat de traficanti, cat si de politicienii germani care le promit vieti mai bune si dreptul de sedere chiar si dupa restabilirea pacii in tarile lor. Mierea pentru care merg in Germania se va dovedi curand mai putin dulce decat sperau. Nivelul de trai este determinat de performante, nu de nevoi", a spus premierul Ungariei.

"Decizia Germaniei de a permite intrarea libera a imigrantilor a generat o revolta a acestora in Ungaria. Pana la aceasta decizie, autoritatile ungare aveau situatia sub control, dar anuntul Berlinului a creat haos", a subliniat Orban.

Criza imigrantilor Oficial din Austria: Masurile antiimigratie ale Ungariei, comparabile cu perioada nazista

Declaratiile lui Orban vin pe fondul unor critici dure aduse autoritatilor ungare legat de modul in care acestea trateaza imigrantii. Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a criticat in termeni duri modul in care Ungaria gestioneaza criza imigrantilor, afirmand ca masurile luate de Guvernul Viktor Orban amintesc de perioada nazista.

"Inghesuirea imigrantilor in trenuri, in speranta ca vor fi dusi in alta parte, aminteste de perioada cea mai sumbra a continentului nostru", a spus Werner Faymann, referindu-se la Holocaustul practicat de nazisti in al II-lea Razboi Mondial.

"Respectarea drepturilor omului in functie de religie este un lucru inacceptabil", a adaugat Faymann, potrivit unui interviu acordat revistei Der Spiegel.

Criza refugiatilor - Premierul ungar avertizeaza: Politia va fi mai dura cu imigrantii de saptamana viitoare

"Premierul Viktor Orban actioneaza iresponsabil catalogand acesti refugiati drept imigranti cu motivatie economica. Orban practica o politica vizand descurajarea imigrantilor", a adaugat cancelarul social-democrat austriac.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 12726 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
37 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

PRIAVARA EUROPEANA

cine imparte cascavalul parte asi face ,ce o sa faca europa cu ataitia necalificati si fara sa cunoasca o boboa din limbile straine ,este un semn de intrebare pentru viitorul natiunilor deja cu natalitatea la nivelul de dupa al doilea razboi mondial cum este romania si fugari 3.500 000 care nu au pe unde sa voteze la alegeri ,cam ciudata epoca dupa impuscarea lui caeusescu tocmai d craciun si banii disparuti din conturile republicii socialiste romania peste noapte....europa nu mai poate fara noi la ei?

 

Premierul Orban si natiunea maghiara sint discreditate in ochii

societatii europene. Pentru multa vreme. Extremismul nu mai are trecere prin vest.

Ceea ce se vede astazi despre romani, in exterior, este nu corespunde opiniei majoritare din Europa.

Ceea ce faceti, chiar aici pe forum, este sa va declarati lipsa de solidaritate europeana si frica de anu fi musulmanizati de citeva mii de refugiati. care de altfel, inca nu au venit in tara si care, dupa ce isi obtin pasaport albastru apatrid, isi continua drumul catre tarile in care ei ar dori sa se stabileasca, pentru motive care le sint proprii.

Asist aici la o vociferare nationalista preventiva, fara nici o baza factuala. Un fel di ciobani care striga "vin lupii"... dar fara ca lupii sa fie inca visibili. Doar anticipativ...

 

Orban si Merkel lucreaza pentru Putin.

Dau mult din gura dar lasa sute de mii de sirieni sa patrunda in inima Europei.

 

te obsedeaza Putin? Criza a fost generata de cei care, indife

rent de motive, au sprijinit rebelii sirieni impotriva regimului Bashar, ca pana la acest punct era liniste, cei cativa oponenti radicali impotriva dictaturii puteau foarte bine sa ceara azil in Europa, fara sa genereze valuri.
De data asta Orban are dreptate: "Liderii europeni traiesc intr-o lume a viselor, nu constientizeaza riscurile; daca permit venirea tuturor aici, Europa va disparea"...
"Imigrantii sunt inselati atat de traficanti, cat si de politicienii germani care le promit vieti mai bune si dreptul de sedere chiar si dupa restabilirea pacii in tarile lor. Mierea pentru care merg in Germania se va dovedi curand mai putin dulce decat sperau. Nivelul de trai este determinat de performante, nu de nevoi"...
"Decizia Germaniei de a permite intrarea libera a imigrantilor a generat o revolta a acestora in Ungaria. Pana la aceasta decizie, autoritatile ungare aveau situatia sub control, dar anuntul Berlinului a creat haos"...
Ce? Putin a sprijinit insurgentii sa se transforme in ISIL? de la el au primit bani si arme?
Esti ruda cu Degeratu? Numai pe el l-am auzit debitand adevaruri esentiale de gen orcu zoara si rachita face micsunele, de sta pisicu'n coada!

Incercati sa deviati discutia de la subiect.

Indiferent cine este vinovat pentru razboiul din Siria, Grecia si Ungaria nu ar fi trebuit sa permita accesul necontrolat a sute de mii de musulmani in Europa, iar Germania nu ar fi trebuit sa-i invite pe continent de dimineata pana seara. Acesti migranti nu fug dintr-o zona de razboi ci din taberele de refugiati turcesti, unde se aflau deja la adapost. Pun pariu ca pe Angela Merkel nu o apuca Craciunul in functia de cancelar. Oricat ar fi de naivi germanii, tradarea la cel mai inalt nivel este prea evidenta ca sa mai poata fi acoperita. Este suficient ca americanii sau alti factori interesati sa aduca cateva probe despre finantarea ruseasca a traversarilor Mediteranei si Merkel a si zburat de pe scaun.

Putin este ordonatorul acestui val de emigranti

asupra Europei, si asupra Germaniei in primul rand.
Fara nici o indoiala.
La care a participat si Turcia, care nu a primit din partea Europei fondurile necesare retinerii acestei mase de oameni in taberele de refugiati locale, dar mai ales nu a primit ajutorul solicitat Statelor Unite pentru a calma kurzii, adversari comunisti si cit se poate de periculosi pentru EU.
Din pacate, kurzii sint un pic protejati de US, care ii foloseste impotriva Daesh. Ca si sirianul la putere in Siria...

Doar ca acum, s-ar putea ca Europa sa isi foloseasca fortele armate, chiar si impotriva aliatilor temporari ai US, adica impotriva kurzilor si a Siriei.

Ce-mi place !

Orban are acum dreptate, dar cand occidentul a declanșat "primăvara arabă", de ce a tăcut? Cine și de ce a declanșat distrugerea Libiei, Afganistanului, Irakului, Siriei etc.? Același occident și pentru resurse. Ce poate fi mai clar? Acum propagandiștii incearcă să implice Rusia. Jenant!

emigrantii si-au gasit deja de locuri de munca in Germania

https://www.youtube.com/watch?v=dhy3lZKJs9w
Orman e de 1000 de ori cu picioarele mai pe pamant decat toti liderii politici ce incureajeaza emigrantii....

Nu va uitati la declaratii, urmariti ceea ce face.

Din gura toata lumea protejeaza Europa...

strange 19:55

daca filmul din link ar fi prezentat aspecte cu refugiati din Ungaria poate ti-as fi dat dreptate: nu sunt crestini... dar asa... te-ai descalificat, cumpara-ti singur castravetii...

profetii despre arabi- urmasii lui Ismael 2

Și s-a părut cuvintele acestea lui Avraam foarte grele pentru fiul său Ismael".

"Dumnezeu insă a zis către Avraam: Să nu ți se pară grele cuvintele cele pentru prunc și pentru roabă; toate cate-ți va zice Sarra, ascultă glasul ei; pentru că numai cei din Isaac se vor chema urmașii tăi. Dar și pe fiul roabei acesteia il voi face neam mare, pentru că și el este din sămanța ta". (19, 11-13)
Intr-o dimineață Avram a luat paine și apă, i le-a dat roabei, care a plecat cu Ismael in pustiu, unde, după terminarea apei, Dumnezeu, prin ingerul Său, ii prevestește măreția neamului lui Ismael și ii arată un izvor cu apă:

"Atunci s-a sculat Avraam dis-de-dimineață, a luat paine și un burduf cu apă și le-a dat Agarei; apoi, punandu-i pe umeri copilul, a slobozit-o; și, plecand ea, a rătăcit prin pustiul Beer-Șeba".

"Cand insă s-a sfarșit apa din burduf, a lepădat ea copilul sub un mărăcine".

"Și ducandu-se, a șezut in preajma lui, ca la o bătaie de arc, căci iși zicea: > Și, șezand ea acolo de o parte, și-a ridicat glasul și a plans".

"Și a auzit Dumnezeu glasul copilului din locul unde era și ingerul lui Dumnezeu a strigat din cer către Agar și a zis: > "

profetii despre arabi, urmasii lui Ismael

Ismael, este copilul lui Avraam cu roaba Agar conform Scripturii.
Sarai insă, femeia lui Avram, nu-i năștea. Dar avea ea o slujnică egipteancă, al cărei nume era Agar".

"Atunci a zis Sarai lui Avram: Și a ascultat Avram vorba Saraii". (16, 1-2)

Avram a urmat sfatul soției sale, a conceput un copil cu slujnica și, in scurt timp, slujnica a manifestat dispreț față de soția lui, iar aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de Avram, care i-a dat libertatea să procedeze cum crede de cuviință cu slujnica:

“A luat deci Sarai, femeia lui Avam, pe Agar egipteanca, slujnica sa, la zece ani după venirea lui avram in pămantul Canaan, și a dat-o de femeie lui Avram, bărbatul său".

"Și a intrat acesta la Agar și ea a zămislit; și văzand că a zămislit, ea a inceput a disprețui pe stăpana sa".

"Atunci a zis Sarai către Avram: "

"Iar Avram a zis către Sarai: Și Sarai a necăjit-o și ea a fugit de la fața ei". (16, 3-6)

Slujnica fuge, este găsită de ingerul Domnului in pustiu, acesta ii spune să se intoarcă la stăpana sa, să i se supună, explicandu-i că urmașii ei vor fi atat de mulți, incat nu vor putea fi numărați, ii prevestește nașterea unui băiat pe nume Ismael care va fi un om darz:

"Și a găsit-o ingerul Domnului la un izvor de apă in pustiu, la izvorul de langă calea ce duce spre Șur".

"Și i-a zis ingerul Domnului: Iar ea a răspuns: ".

"Și ingerul Domnului i-a zis iarăși: "

"Apoi i-a mai zis ingerul Domnului: ".
"Iată, tu ai rămas grea – ii zise ingerul Domnului - și vei naște un fiu și-i vei pune numele Ismael, pentru că a auzit Domnul suferința ta".

"Acela va fi ca un asin sălbatic intre oameni; mainile lui vor fi asupra tuturor și mainile tuturor asupra lui, dar el va sta darz in fața tuturor fraților lui"
Totodată, Dumnezeu ii prevestește și soarta urmașilor lui Ismael:

"Iată, te-am ascultat și pentru Ismael, și iată il voi binecuvanta, il voi crește și-l voi inmulți foarte, foarte tare; doisprezece voiezovi se vor naște din el și voi face din el popor mare". (17, 20)

Viktor Orban-un om cu capul pe umeri!

Tot ce spune are logica!
Paradoxal Angela Merkel....popoarele germanice,recunoscute pentru temperamentul rigid,rece fata de alte...specii umanoide,tocmai ele s-au gasit sa faca front comun,in favoarea....atenie,a unor imigranti suspecti din capul locului,prin religie,fanatism si potential terorist!
Este...noaptea mintii pare ca se urmeaza o...schema supranaturala prin care Europa sa fie asimilata Islamismului utopic!
Ma uit la amarata RTV cea falimentata,cum ...geofizicianul,geoanalistul Cozmin Gusa ,Rares Bogdan et comp delireaza sarind pe Basescu,un lup batran cu multa experienta si tact politic!

PS.
Chiar si in problema Transilvaniei,care este neclara pentru multi istorici,Viktor Orban nu bate campii!

Werner Faymann asta e dus rau cu pluta.

"Respectarea drepturilor omului in functie de religie este un lucru inacceptabil", a adaugat Faymann, potrivit unui interviu acordat revistei Der Spiegel.
Pai cum sa-i respecti, cand ei violeaza o femeie fiindca i se vad urechile si gleznele; cica ii incita la viol.
E vorba, sau nu de religie? Nu-i normal sa-i selectezi, dupa orice criteriu valabil pe violenti si violatori de restul lumii?
N-am nimic cu budistii, animistii, catolicii, sintoistii, etc. De ce am o problema cu islamicii? Eu sunt anormal, sau ei?

 

vezi ca se pare ca majoritatea refugiatilor sirieni sunt crest

ini, de aia si fug din fata ISIL. Problema e mai complicata decat crezi... Nu-i poti condamna pentru ca sunt bruneti la fel cum nu-i poti condamna ca sunt de alta religie, indiferent care...

Va ofer un documentar care va va lamuri

cat de crestini sunt acesti migranti. Si apoi sa-mi spuneti daca cei care finanteaza si incurajeaza migratia sunt normali la cap.

https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA

profetii despre arabi 3

Ismael este strămosul lui Mohamed. Cand incă Ismael nu era născut, Dumnezeu spune că el va fi ca si un măgar sălbatic(nesupus nimănui) printre oameni. Ceea ce este important de accentuat, este că mana acestui copil, va fi impotriva tuturor oamenilor si mana tuturor va fi impotriva lui. Ceea ce se intamplă azi intre lumea musulmană si intre crestini si evrei, este o dovadă a acestei proorocii. Dacă este să credem că Mohamed era in coapsele lui Ismail si că intr-o mare măsură aceste versete se referă si la el, atunci intelegem că lucrarea lui a fost să fie ca a unui măgar sălbatic, care isi intinde mana impotriva tuturor oamenilor si toti isi intind mana impotriva lui. Trebuia să fie o persoană care va aduce dezbinare si conflict intre oameni. Felul cum s-a născut si s-a răspandit islamul este o dovadă a acestor lucruri.
Un alt lucru important pe care doresc să-l memorezi aici, este locul unde Ismael trebuia să locuiască. Si anume inaintea fratilor săi. Nu in mijlocul fratilor săi, ci in fata lor, deci undeva deoparte nu impreună. Din Scriptură stim că Ismail n-a fost mostenitorul lui Avraam, ci Isaac, pe care Dumnezeu i l-a dăruit la varsta de 100 de ani. Ismail impreună cu mama lui, Agar au fost alungati din casă ca acesta să nu aibă parte de mostenire impreună cu Isaac. Cand in Vechiul Testament se vorbeste despre sămanta lui Avraam, aceasta se referă numai la Isaac, si urmasii acestuia prin Iacov. Deci, in Biblie, Ismail, nu este socotit ca si unul din copiii lui Israel, ci un popor aparte, mană căruia va fi impotriva tuturor.
asa cum am văzut in articolul precedent, Biblia nu foloseste niciodată numele lui Mohamed. Dar chiar dacă undeva găsim aluzii la el, atunci nu găsim nimic bun, ci doar că va fi parte din seminția celuia care va fi ca si un măgar sălbatic, si mana lui va fi impotriva tuturor oamenilor.

Tu nu-ntelegi ca e vorba de oameni ce fug din calea razboiului

si a barbarilor extremisti ce vor sa le impuna religia ca mod de viata?
Probabil ca acesti oameni sunt preocupati de religie mult mai putin decat se pare ca esti tu preocupat si din pacate cei mai multi dintre comentatorii de-aici. Daca ar fi fost atat de mult preocupati de religie n-ar fi tinut sa ajunga-n Germania, ar fi ramas in tarile din jur.
Daca occidentul s-ar fi condus dupa acest mod stereotipic de gandire, atunci n-ar fi trebuit sa accepte refugiati din tarile comuniste inainte de 89, pe motiv ca sunt comunisti si vor sa importe comunismul in occident. Un mod de gandire absurd, dar asa gandesc cei mai multi de-aici din pacate.

Uite ca eu unul Roman get-beget aici ii dau Dreptate!

"In loc ca marile puteri sa puna hotarat piciorul in prag acestui cancer fundamentalist islamic si sa-l elimine ca apoi sa se treaca masiv la reconstructie si sa investeasca in infrastructura creindu-le conditii normale de viata acolo in locul lor de bastina se prefera acest haos cu repercursini negative incalculabile (in special asupra Europei)

Aceea "mana nevazuta" care de fapt conduce din umbra omenirea a calculat cu buna stiinta acest lucru si de buna seama este ce-a care a pus in practica acest plan diabolic cu repercursiuni si urmari catastrofale.

Omenirea se indreapta cu pasi repezi spre un punct voit de cineva anume, marile "figuri" care reprezinta chipurile alesii natiunilor nu sunt in realitate decat niste papusi cu rol decorativ.
Toti acest numar imens de imigranti arabi nu fac decat sa grabeasca Europa intr-un profund colaps pe toate planurile, economic, religios, politic etc.

In afara de faptul ca e imposibil sa integrezi o asemenea mare masa in societate va deveni foarte curand o mare problema cand toti acesti marginalizati de starea de fapt vor ridica pretentii si vor pretinde conditii conforme cu legile lor ca mai apoi sa le impuna. Religia musulmană nu se mărginește la credința musulmanilor, ci organizează, prin Șaria, și viața lor zilnică, astfel că in țările majoritar musulmane, unora dintre credincioși le este greu să admită secularismul, adică să asculte de legi ne-inspirate din religie.Șaria acoperă toate aspectele vieții, de la guvernarea unei țări sau teritoriu (sfera politică) pană la viața cea mai intimă a individului (sfera privată), trecand prin viața comunităților și organizarea lor (sfera socială). Șaria a fost inițial unica sursă dreptului tuturor țărilor arabe și musulmane.

Identitatea nationala e un cuvant pe cale de disparitie. Globalizarea e cuvantul de ordine."

In toata lumea sunt introduse simultan sisteme de identitate high-tech, smart card-uri, sisteme biometrice conectate la mega baze de date, pentru a se putea urmari fiecare miscare a populatiei. Este aceasta o coincidenta? Introducerea cartile de identitate electronice (ID) a avansat intr-un mod alarmant, ele devenind deja aproape universale in intreaga lume. Deja, 2,2 miliarde de oameni, sau 33% din populatia globala, au emise carduri de identitate smart. Din aceste carduri, peste 900 de milioane au sisteme de biometrie faciala si amprente digitale. Conform planurilor, la ora actuala se lucreaza in secret ca peste 85% din populatia lumii sa aibe carduri de identitate

Ori prin politica de globalizare, cu toate repercursiunile ce decurg s-a gasit mijlocul cel mai diabolic de a pune in practica supravegherea totalitara.

In Apocalipsa lui Ioan ni se spune foarte clar ce va urma.
Vremurile care vin sunt cu adevarat Apocaliptice!

Si mai am destule argumente in favoarea lui Orban dar e lipsa de spatiu

 

Cam de multisor timp

nu a mai avut loc nici un atentat al "teroristilor" musulmani.Acum vor fi sperante,ca sunt invitati si platiti,

Eu prim-ministru daca-as fi,nu mi-ar fi frica sa primesc 10.000 de

....sirieni in ROMANIA, daca ar fi CRESTINI.
Ma combate cineva,cu ceva comentarii realiste, pertinente ???

Salut Cantemir!

Impartasesc opinia lui Strand!

Timpul v-a demonstra argumentatia facuta.

...............................Arabia Saudita Rapid!,.........

...se ofera sa construiasca in Europa 200 de moschei, pentru limbricii lor musulmani! Oare de ce nu fac aceasta acolo in tarile lor de origine? Sau dece o tabara de refugiati din Arabia Saudita cu capacitate de 4 milioane este tinuta goala? Si cum 'Intimplator' Toti Teroristii de la 9/11 erau din Arabia Saudita!
viorel ratiu cincinnati oh usa

HAOSUL INSTALAT

In cazul in care fluxul de refugiați nu va fi oprit, creștinii europeni rămane in minoritate, in timp ce UE va pierde identitatea, a spus el intr-un interviu cu Bild ungar Viktor Orban prim-ministrul.
"Politicienii europeni trăiesc acum intr-o lume de vis. Ei nu-și dau seama de pericolul pentru noi sunt nou-veniți. Ei nu au nici o idee despre ce amploarea problemei - vorbim despre zeci de milioane de oameni. Fluxul este fără sfarșit - din Pakistan, Bangladesh, Mali, Etiopia, Nigeria. Dacă ne-le pe toate să, atunci Europa va muri. Ca urmare a migrației de musulmani in viitorul apropiat va fi cea mai mare parte din Europa. Dacă Europa tolerează rivalitatea dintre cele două culturi, creștinii pierd ", - a spus el

Orban a criticat acțiunile Angela Merkel. Rezoluția cancelar al Germaniei, de a accepta refugiați din Ungaria in țară, a condus la haos și ciocniri cu poliția in vederea, cat mai repede posibil pentru a intra Germania.

 

De asta asta sunt de acord

Desi de multe ori nu am fost de acord cu V Orban de data sunt de acord.Are perfecta dreptate.Europa actuala este rezultatul eforturilor inaintasilor nostri de sute de ani.Sa vina acum imigranti dintr-o lume cu o cultura si religie opusa valorilor crestine este inceputul sfarsitului Europei democratice bazate pe crestinism.Noi veniti nu se vor integra niciodata la valorile europene,ba dimpotriva vor actiona contrar.

Franta este cel mai bun exemplu

de integrare a mahomedanilor aflati la a 2-a si a 3-a generatie: ghettouri unde politia nu are curajul sa intre, executii cu mitraliere in centrul Parisului si prin trenuri, decapitari de patroni, etc.

Chiar daca 'turcul e de vina' ungurul are dreptate

..de data asta.

Ca sa inteleaga toata lumea dimensiunile

acestui val migrator, as compara dimensiunile intregii Armate Romane, care are un efectiv total de vreo 80 mii cu refugiatii care au strabatut Ungaria si Austria sosind in Germania in numar de 40 mii - doar in acest weekend.

19:55

cu tampisi n-are rost sa-mi bat capul.
Am vazut link-ul, e pura propaganda... la fel cum pe vremea comunismului se aratau numai racilele capitalismului in putrefactie, acuma se prezinta extremismul drept unica si adevarata fata a credintei in Allah.
Pacat ca pro stia nu doare...

"Respectarea drepturilor omului in functie de religie este un lucru inacceptabil", a adaugat Faymann... Asta nu s-a gandit ca afirmatia are mai multe sensuri... nerespectarea drepturilor omului sunt acceptabile in anumite cazuri? functie de ce?

Europa o sa regrete pt. decizia ei nesabuita...

***"Premierul Orban si natiunea maghiara sint discreditate in ochi societatii europene."...scrie un comentator la ziare.com

In tara care cindva se spunea ca este "Canaanul modern"-unde locuiesc de 40 de ani, migratia imensa catre SUA din zona Americii centrale si Mexico, a devenit deja o mare problema nationala, asa dupa cum si candidatul Republican Donald Trump s-a plans de mai multe ori in fata noastra! Si noi, am observat ca tara vecina a SUA, Mexico, a construit un ditamai zid impenetrabil (aproape ca si al tarii Israel) la granita cu Guatemala [Mergi pe Google si cerceteaza]. De mult timp, aceasta migratie ilegala, fraudulenta si fortata a mai mult de 12 milioane de migranti ilegali pe teritoriul SUA, ne face probleme financiare si domestice enorme! Nu sxe stie inca, daca o expulzare in masa de tip prezident Eisenhower se va putea realiza! Desi Americanii nascuti aici vocifereaza si se plang de mult timp, din cauza taxei si acomodarii acestor migranti ilegali, abia acum a sosit momentul potrivit de a lua o pozitie ferma impotriva acestui flagel national care ne aduce prejudicii imense la trezoria noastra publica! Si ne inghesuiesc pe expresuri, la servicii, in comunitati, si mai peste tot unde vin ei se observa o deteriorare semnificanta a societatii Americane, candva prin 1970-80 un exemplu de ordine, disciplina, curatenie publica si unitate civica. Ce s-a intamplat in Franta si Olanda, se intampla la noi in SUA de mai multi ani, si deja noi ne-am cam saturat de ei sa tot sara gardurile si sa INTRE FORTAT ca niste invadatori--si sa ne creada ca noi suntem naivi si toleranti ca stergarul de la intrarea in casa! Premierul Ungariei, este clarvazator si discerne nacest fenomen de migratie fortata in Europa! Este posibil, ca el se inspira de la serviciile secrete rusesti care si ei ingradesc sever migratia fortata in Rusia! Si de ce nu? Dupa cum am aratat mai sus, migratia fortata este motivata de un trai mai bun in Germania, Austria, Anglia, Australia, Canada si SUA! Acesta este obiectivul final al acestor migranti care se forteaza la maxim sa violeze orice norma civilizata a emigratiei umane in Europa! Exact dupa cum s-a intamplat si la noi in SUA! Dupa cum presedintele Traian Basescu-ex-avertizeaza cu un discernamant deosebit! Nu, premierul Ungariei discerne foarte binen situatia migratiei fortate a musulmanilor catre Europa! Ce s-ar fi intamplat in Israel, daca nu s-ar fi construit acel zid cu turnuri de veghe asa de imens incat a devenit un adevarat deterent national! Si migratia musulmanilor cu intentie de a executa crime spectaculare a luat sfarsit cu acest zid imens! Tot asa, si migratia fortata a musulmanilor catre Europa se va termina, daca tarile in cauza construiesc aceste ziduri deterente dupa cum a facut-o Mexico si Israel recent. Problema este ca Germania, Anglia, Franta, si alte state democratice nu ajuta financiar populatia musulmana saraca in tarile lor!!! Astfel, ei nu s-ar mai aventura cu familia lor catre Europa!

 

Puschea pe limba @neagraca taciunele. Noroc ca nu stii sa te exprimi

si nu te baga lumea-n seama. Tu ai vazut ce-a facut o "primavara" d-asta la harapi? Vrei si tu un ISIS crestin?
Crezi ca poti emigra in Groaehlanda?! Da poti. Mananci licheni? Sau prinzo foci la copca? Ca ursi polari nu te'ntreb.

 

totusi,orban are dreptate

eu ma refer la problema imigrantilor,atit.

ungurii,un popor de migratori,au ajuns sa apere
singuri spatiul schengen in timp ce germania
submineaza ue.

concluzia e logica,ue trebuie sa dispara pentru
ca e incapabila sa-si respecte regulile de
functionare iar anumite state au impresia ca pot
face orice pe seama celorlalte.

de ce s-o fi tacanit merkel ?
e ultimul ei mandat de cancelar,asta e sigur.

 

Europa cade in trapa Americii si o sa regrete...

***"Premierul Orban si natiunea maghiara sint discreditate in ochi societatii europene."...scrie un comentator la ziare.com

In tara care cindva se spunea ca este "Canaanul modern"--unde locuiesc de 40 de ani, migratia imensa catre SUA din zona Americii centrale, Mexico, Asia si Orientul Mijlociu a devenit deja o mare problema nationala, asa dupa cum si candidatul Republican Donald Trump s-a plans de mai multe ori in fata noastra! Si noi, recent am observat ca tara vecina a SUA, Mexico, a construit un ditamai zid impenetrabil (aproape ca si al tarii Israel) la granita cu Guatemala [mergi pe Google si cerceteaza]. De mult timp, aceasta migratie ilegala, fraudulenta si fortata a mai mult de 12 milioane de migranti ilegali pe teritoriul SUA, ne face probleme financiare si domestice enorme! Nu se stie inca, daca o expulzare in masa de tip prezident Eisenhower se va putea realiza! Desi Americanii nascuti aici vocifereaza si se plang de mult timp [din cauza taxei si a mijloacelor de acomodare sociala necesara a acestor migranti ilegali], abia acum a sosit momentul potrivit de-a lua o pozitie ferma impotriva acestui flagel national care ne aduce prejudicii imense la trezoria noastra publica! Si ne inghesuiesc pe expresuri, la servicii, in comunitati, si mai peste tot unde vin ei se observa o deteriorare semnificanta a societatii Americane, candva prin 1970-80 care era un exemplu de ordine, disciplina, curatenie publica si unitate civica mondiala. Ce s-a intamplat in Franta si Olanda, se intampla la noi in SUA de mai multi ani, si deja noi ne-am cam saturat de ei sa tot sara gardurile si sa INTRE FORTAT ca niste invadatori--si sa ne creada ca noi suntem asa de naivi si toleranti ca stergarul de la intrarea in casa! Fara nici o indoiala, premierul Ungariei, este clarvazator si discerne acest fenomen de migratie fortata in Europa [Este posibil, ca el sa se inspire de la serviciile secrete rusesti care si ei ingradesc sever migratia fortata in Rusia]! Si de ce nu? Dupa cum am aratat mai sus, migratia fortata este motivata de un trai mai bun in Germania, Austria, Anglia, Australia, Canada si SUA! Acesta este obiectivul final al acestor migranti care se forteaza la maxim sa violeze orice norma civilizata a emigratiei umane in Europa! [Cititi legea de emigratie oficiala si civilizata a SUA: United States Code, Titlul 8, Sectiunile 1324 si 1325]. Este informatie publica, prin Google bar. Astfel de migrare fortata s-a intamplat la noi in SUA! Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza cu un discernamant deosebit despre acest fenomen migrator ilegal de magnitudine continentala, si consecinte apocaliptice! Fara indoiala, premierul Ungariei discerne foarte bine situatia migratiei fortate a musulmanilor catre Europa! Ce s-ar fi intamplat in Israel, daca nu s-ar fi construit acel zid [cu turnuri de veghe] asa de imens incat a devenit un adevarat deterent national! Si migratia fortata a musulmanilor cu intentie de a executa crime spectaculare a luat sfarsit.

 

Ma deranjeaza ca o spune Orban, si nu politicienii democrati

carora le-am dat votul. Era minimumul ce il asteptam de la ei.

 

....

Ziarul "The Globe and Mail" din Canada, titraza:
"Problema urata a emigratiei in Suedia".

http://www.theglobeandmail.com/globe-debate/swedens-ugly-immigration-problem/article26338254/

din articol:
- Suedia a acceptat cei mai multi emigrant pe cap de locuitor (acum 16% din populatia tarii este reprezentata de emigranti din Africa si Orientul Mijlociu)
- 48 % din emigranti sunt someri
- 58 % din venitul minim garantat merge la emigranti
- chiar si dupa 15 ani,40 % emigranti cu varste inte 18-65 sunt someri
- Majoritatea violatorior, hoti, criminali sunt prima sau a doua generatie de emigranti
- Suedia cheltuieste 5 miliard $ / an pentru integraea emigrantilor
etc, etc ...

 

Din experienta Americii cu emigrantii...

In tara care cindva se spunea ca este "Canaanul modern"--unde locuiesc de 40 de ani, migratia imensa catre SUA din zona Americii centrale, Mexico, Asia si Orientul Mijlociu a devenit deja o mare problema nationala, asa dupa cum si candidatul Republican Donald Trump s-a plans de mai multe ori. Si noi, recent am observat ca Mexico, a construit un ditamai zid impenetrabil la granita cu Guatemala. De mult timp, aceasta migratie ilegala, fraudulenta si fortata a mai mult de 12 milioane de migranti ilegali pe teritoriul SUA, ne face probleme financiare si domestice enorme! Desi Americanii nascuti aici vocifereaza si se plang de mult timp, acum a sosit momentul potrivit de-a lua o pozitie ferma impotriva acestui flagel national care ne aduce prejudicii imense trezoriei noastre nationale! Si ne inghesuiesc pe expresuri, la servicii, in comunitati, si mai peste tot unde vin ei se observa o deteriorare semnificanta a societatii, care candva prin 1970-80 era un exemplu de ordine, disciplina, curatenie publica si unitate civica mondiala. Ce s-a intamplat in Franta si Olanda, se intampla la noi in SUA de mai multi ani, si deja noi ne-am cam saturat de ei sa tot sara gardurile si sa INTRE FORTAT ca niste invadatori--si sa ne creada ca noi suntem asa de naivi si toleranti! Fara nici o indoiala, premierul Ungariei, discerne acest fenomen de migratie fortata in Europa [Este posibil, ca el se inspire de la serviciile secrete rusesti care si ei ingradesc sever migratia fortata in Rusia]! Si de ce nu? Dupa cum am aratat mai sus, migratia fortata este motivata exclusiv de un trai mai bun in Germania, Austria, Anglia, Australia, Canada si SUA! Acesta este obiectivul final al acestor migranti care se forteaza la maxim sa violeze orice norma civilizata a emigratiei umane in Europa! [cititi legea de emigratie civilizata a SUA: United States Code, Titlul 8, Sectiunile 1324 si 1325]. Este informatie publica. Acest fenomen migrator de magnitudine continentala, si in consecinte apocaliptice se va intensifica! Fara indoiala, premierul Ungariei discerne foarte bine situatia migratiei fortate a musulmanilor catre Europa! Ce s-ar fi intamplat in Israel, daca nu s-ar fi construit acel zid [cu turnuri uriase de veghe]?? Migratia fortata a musulmanilor cu intentie de a executa crime spectaculare a luat sfarsit cind acel zid imens a fost construit! Tot asa, si migratia fortata a musulmanilor catre Europa se va termina, daca tarile Europene din Sud vor construi un astfel de zid deterent dupa cum a facut-o Mexico cit si Israel. America are cel putin 13 miloane de imogranti ilegali pe teritoriul ei. Si inca vre-o 60 de milioane ameninta, prin liderii lor, caci "o sa ne arate ei cine sunt" cand va veni ziua de vot pt. presedintele SUA! Vedeti, majoritatea imigrantilor din astfel de zone ale lumii, nu se pot asimila si nici nu sunt loiali tarii lor care i-a primit! Ei vor putere de vot, ca sa-si voteze liderii lor minoritari (asa cum avem noi acum) si apoi o sa vedeti consecintele!

 

Valurile de atac migrator, cu consecinte nationale...

In tara care cindva se spunea ca este "Canaanul modern"--unde locuiesc de 40 de ani, migratia imensa catre SUA din zona Americii centrale, Mexico, Asia si Orientul Mijlociu a devenit deja o mare problema nationala, asa dupa cum si candidatul Republican Donald Trump s-a plans de mai multe ori. Si noi, recent am observat ca Mexico, a construit un ditamai zid impenetrabil la granita cu Guatemala. De mult timp, aceasta migratie ilegala, fraudulenta si fortata a mai mult de 12 milioane de migranti ilegali pe teritoriul SUA, ne face probleme financiare si domestice enorme! Desi Americanii nascuti aici vocifereaza si se plang de mult timp, acum a sosit momentul potrivit de-a lua o pozitie ferma impotriva acestui flagel national care ne aduce prejudicii imense trezoriei noastre nationale! Si ne inghesuiesc pe expresuri, la servicii, in comunitati, si mai peste tot unde vin ei se observa o deteriorare semnificanta a societatii, care candva prin 1970-80 era un exemplu de ordine, disciplina, curatenie publica si unitate civica mondiala. Ce s-a intamplat in Franta si Olanda, se intampla la noi in SUA de mai multi ani, si deja noi ne-am cam saturat de ei sa tot sara gardurile si sa INTRE FORTAT ca niste invadatori--si sa ne creada ca noi suntem asa de naivi si toleranti! Fara nici o indoiala, premierul Ungariei, discerne acest fenomen de migratie fortata in Europa [Este posibil, ca el se inspire de la serviciile secrete rusesti care si ei ingradesc sever migratia fortata in Rusia]! Si de ce nu? Dupa cum am aratat mai sus, migratia fortata este motivata exclusiv de un trai mai bun in Germania, Austria, Anglia, Australia, Canada si SUA! Acesta este obiectivul final al acestor migranti care se forteaza la maxim sa violeze orice norma civilizata a emigratiei umane in Europa! [cititi legea de emigratie civilizata a SUA: United States Code, Titlul 8, Sectiunile 1324 si 1325]. Este informatie publica. Acest fenomen migrator de magnitudine continentala, si in consecinte apocaliptice se va intensifica! Fara indoiala, premierul Ungariei discerne foarte bine situatia migratiei fortate a musulmanilor catre Europa! Ce s-ar fi intamplat in Israel, daca nu s-ar fi construit acel zid [cu turnuri uriase de veghe]?? Migratia fortata a musulmanilor cu intentie de a executa crime spectaculare a luat sfarsit cind acel zid imens a fost construit! Tot asa, si migratia fortata a musulmanilor catre Europa se va termina, daca tarile Europene din Sud vor construi un astfel de zid deterent dupa cum a facut-o Mexico cit si Israel. America are cel putin 13 miloane de imogranti ilegali pe teritoriul ei. Si inca vre-o 60 de milioane ameninta, prin liderii lor, caci "o sa ne arate ei cine sunt" cand va veni ziua de vot pt. presedintele SUA! Vedeti, majoritatea imigrantilor din astfel de zone ale lumii, nu se pot asimila si nici nu sunt loiali tarii lor care i-a primit! Ei vor putere de vot, ca sa-si voteze liderii lor minoritari (asa cum avem noi acum) si apoi o sa vedeti consecintele!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor