Daniel Constantin Ciungu

Daniel Constantin Ciungu

fondator PACT pentru Romania

1 articol

Dupa 7 ani de studii si munca in Danemarca, de la 1 ianuarie 2016 Daniel Constantin Ciungu s-a intors definitiv in Romania. Daniel a lucrat atat in industria IT in Romania cat si in cea a energiei regenerabile in Danemarca si Romania. Din 2012 este Sales Manager la nivel european, intr-o companie daneza din domeniul pompelor, senzorilor si energiei regenerabile. Daniel detine o diploma de licenta de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti (2005-2009) si are un masterat in Dezvoltarea afacerilor bazate pe tehnologie, de la Universitatea Aarhus din Danemarca (2009-2012), cu un semestru Erasmus la Universitatea Tehnica din Delft, Olanda (2010). Daniel Constantin Ciungu este fondator PACT pentru Romania. Considera ca PACT este singura miscare care are potentialul de a face aceste schimbari atat de necesare cat mai rapid, cu integritate si transparenta totala.

Drumul sinuos al "radacinilor nesanatoase" in politica romaneasca

In Romania sunt oameni noi care doresc sa faca politica. Care se implica si vor sa schimbe lucrurile in bine in tara. Pentru toti romanii. Dar nu atat de multi pe cat i-ar trebui tarii. Si eu fac parte din acesti oameni. Din 2015 incoace am inceput sa muncesc la visul de a face politica. Pentru ca trebuie sa fie un vis, o pasiune, sa te dedici...

Ultimele comentarii


Nu s-au înscris fiindcă

au crezut acuzațiile că PLUS sunt securiști. Au căzut in capcană.


De ce sa plateasca copii pacatele parintilor?

@ george2
Inainte de 1989 au fost milioane de turnatori, unii sunt morti, altii iesiti la pensie.
Unii pesemne mai "toarna" si azi, desi acum mijloacele sunt mult mai sofisticate.
De ce cei care aveau 3-4 ani in 1989, sau nu erau nascuti, sa fie considerati vinovati pentru ceva pentru care nu au nici o vina?

Mai asteptam 100 de ani sa se nasca nevinovati?

Ne vaitam si acuzam, timp in care PSD-istii continua sa fac ce vrea cu tara pentru ca ei sunt uniti?


Pact, de ce nu va inscrieti in +PLUS?

Unde-i unul, nu-i putere!


Si securitatea ?

Radacinile nesanatoase sunt cele apartinand securistilor tradatori de neam si mai ales cele apartinand turnatorilor odiosi la fel de tradatori ca si cei ai caror supusi milogi au fost. Turnatorii au fost de ordinul milioanelor inainte de 1990. Plozii lor naivi nu au de unde sa stie despre faptele babacilor. Este insa evident ca securitatea nu se da dusa. Lucreaza acum prin urmasi.