Marian-Daniel Iordache

Marian-Daniel Iordache

cercetator

1 articol

Marian-Daniel Iordache este cercetator la Institutul Flamand pentru Cercetare Tehnologica, Belgia. A obtinut titlul de Doctor in Inginerie Electrica si Calculatore la Universitatea Tehnica din Lisabona (2011), beneficiind de o bursa de cercetare Marie Curie in cadrul unui proiect european dedicat imaginilor hiperspectrale.

Exhibitionistii

Se pare ca domnul Victor Ponta are o trauma. Parafrazand versurile Mioritei, se poate trage concluzia ca "de la alegeri incoace, gura nu-i mai tace, votul nu-i mai place". "Capsunarii" s-au obisnuit cu jignirile domnului Victor Ponta. Asta nu inseamna ca le accepta sau ca le ignora. Noi, mult-hulitii expati, tocmai am aflat de la fostul...

Ultimele comentarii


@Inovator

Am mai citit gogomania asta!
Cum credeti dvs ca "serviciile"pot manipula sute de mii de votanti(cand nu sunt sabotati deliberat)din tari bogate ,platiti mai bine decat ministrii din guvernul roman(l-am mai auzit pe Ponta ca am fost platiti cu 40 de dol ca sa stam de mai multe ori la coada,eventual ca sa aparem pe sticla!!!!)?
Nu dle,asa cum excelent a spus dl.Iordache,votam pentru ca suntem romani!
Simplu!Teo


Am vazut cit de dornici de vot....

...sint cei din pribegie dupa numarul celor inscrisi sa voteze de la distanta asa ca lasati-ne cu propaganda asta ieftina simai indreptati tunurile spre tintele reale nu spre V.Ponta! Va este frica de ponta? Se vede!


In orice alta tara in care democratia si cetatenii ei sint

respectati,corlatean & firea &ponta erau trasi la raspundere si pusi pe linie moarta!!!! Poanta inca se erijeaza in patriot..sa ne faca moschei si sa ne dea lectii de democratie..in ciuda faptului ca este dovedit ca e un trisor cu "doftorat",firea a ajuns sa comande destinele Bucurestiului...desi ne arata imagini de poveste de la alegeri..in care ne facea pe tori romanii de-afara mincinosi si ca NU EXISTAM.. si uite asa democratia romaneasca se inscrie pe orbite extraterestriale prin aceste exemplare..ce " nici rusine n-or sa aiba in smintitele lor guri"


Vedeti domnule cercetator,vedeti oameni buni!

de ce Romania se tavaleste de un sfert de secol in socialism,populisme,demagogii,ignoranta si mizerie?
...pentru ca oameni inteligenti,intelectuali ca si autorul,au batut in retragere din comoditate,dezinteres,lasitate!
Rusine tuturor celor care puteau schimba Romania ,dar nu au facut-o,nu s-au implicat!
I-ati lasat pe aceiasi indivizi tupeisti,mincinosi,hoti,hrapareti,fara Dumnezeu sa conduca destine!
iar milioane de romani au suferit,au plecat peste hotare si f multi au trecut in vesnicie cu speranta in suflet!


De ce va este frica, nu scapati

PSD va castiga alegerile . GUVERNUL MEU va pleca cu coada intre picioare si realizari ZERO, il va lua si pe Iohanis la remorca. Basescu va schelacai la poarta parlamentului cu 3 %.


Romanii din diaspora au fost folositi ca masa de manevra de catre

serviciile care au stabilit cine sa fie presedintele Romaniei incepand cu 2004! Nu cred ca in cele trei tururi de vot, 2004, 2009 si 2014, cand presedintele a fost stabilit de catre romanii din diaspora, au fost asa de multe voturi incat sa compenseze diferenta din noaptea numaratorii voturilor!! Ambasadele, mana in mana cu serviciile, au umflat cifrele de votare atat cat a fost necesar! Cine sa-i controleze? Nu vedeti cum sunt primiti presedintii nostri de catre ceilalti presedinti din UE? Mai binezis, nici nu sunt bagati in seama, fiindca aia stiu ca au ajuns acolo cu ajutorul serviciilor si a smecheriilor!


in ceea ce priveste sfirsitul articolului privitor la tristetea...

...unora,din pacate ,ce sa vezi se cam confirma...??!!...pai ca sa zicem asa, Johanis nu prea 'a rupt gura tirgului',ba chiar dimpotriva...iar ce priveste democratia,daaa,imi place desi nu prea exista,....in opinia mea NUUUU este democratie sa votezi oricum ,aiurea,isteric,oriunde,'pe dupa blocuri',prin apartamente obscure,prin ambasade unde voturile sint manipulate ,pazite de personal care...ce sa vezi ??!!...nu au nici certificat de ingeri,nici certificat de sfinti .....democratia inseamna sa votezi dupa niste reguli si principii....este o diferenta mare intre democratie si panarama isterica...si acest articol rostogoleste,alimenteaza isteria manipulatorie 'vai nu ne lasa Ponta sa votam,vai nu ne lasa Psd-ul sa votam'...in fond ignorindu-se un lucru simplu de 11 ani puterea,adevarata putere nu mai este la Psd si in Romania treburile merg mai prost decit pe vremea lui Nastase....


Ce castiga romanii din strainatate daca voteaza ?

Cu siguranta nimic in schimb luna de luna trebuie sa trimita euro sau lire in vagauna aia de "patrie" unde preturile si impozitele sunt mai mari ca in vest.

Proverb "chinezesc":"foaie verde de dai n-ai,ia nu da,sa vezi cu ai".