Valentin Jucan

Valentin Jucan

membru CNA

6 articole

Valentin Jucan este secretar de stat si membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

25 de ani...de "libertate"

Nu gasesc nicaieri enuntate drepturile pe care le invoca public tot mai multi, anume dreptul de a distruge pe altul sau pe sine, dreptul la a jigni, dreptul la ofensa adusa demnitatii, dreptul la a falsifica informatiile transmise publicului e.t.c. Nimic din ce se intampla in societatea romaneasca, in ultimii 25 de ani, indeosebi in presa...

Parlamentul, in cardasie cu presedintele penal al CNA, Laura Georgescu

Nu cred ca mai este cazul sa va reamintesc cine este Laura Georgescu. O cunoasteti, iar mie imi este sila sa reiau povestea acestei erori institutionale. Lupt cu ea (si cu cei asemenea ei) de mai bine de doi ani. Doresc, insa, sa pun in discutie situatia actuala din CNA, respectiv modul nesimtit in care Laura Georgescu este pastrata in...

Scrisoarea unei tinere catre "iubitul" ei

Dragul meu Televizor, Te-am adus in casa cu nerabdare. Nu m-a atras la tine numai faptul ca atunci cand te-am vazut prima data aveai ochelari 3D sau ca erai slim si economicos la consum. Gandul ca voi putea evada cu tine in lumi frumoase si experiente inedite m-a facut sa te iau acasa. Din prima clipa in care ti-am atins telecomanda am...

La multi ani, Romania!

Cateva dorinte de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei: As vrea ca tinerii care vor duce mai departe, pe umeri, Romania, sa cunoasca mai multe versuri din imnul national decat din slagarele lui Moga. Cei care cred ca intonarea in scoli a imnului national este corvoada pentru copii, inca nu au inteles cine sunt strabunii lor. As vrea ca...

Sexshop-ul de langa teatru

Zilele trecute imi plimbam pasii pe unul dintre marile bulevarde din Bucuresti. Stiam ca undeva, umbrita de constructii si trecutul lor, trebuia sa gasesc o biserica despre care un prieten mi-a spus ca ar trebui sa ii trec pragul. Mi-a indicat si un punct de reper. Asa ca rasfoiam cu privirea intrarile si fatadele cladirilor pana m-am...

De unde apar unii politicieni si de ce nu demisioneaza decat cu forta?

Propun lecturarea acestui text acceptand, de la inceput, ideea ca exista politicieni corupti si lipsiti de moralitate prin insusi caracterul lor, prin insasi formarea lor. Oricum nu la acestia voi face referire. Pe acestia ii cam cunoastem; urca in sistem folosindu-se de cele mai mizerabile mecanisme. Dar ii vedem, stim parcursul lor, nu ne...

Ultimele comentarii


Ati prostit poporul cu televizorul !

misiunea Laurei Georgescu este sa vegheze din varful CNA la manipularea si la spalarea pe creir a romanilor, misiune ce i-a fost incredintata de catre cei care au interese in aceasta directie si care au instalat-o si-o pastreaza acolo unde e spre avantajul lor si-al ei. Raul facut insa romanilor e incomensurabil.

Felicitari domnul Jurcan pentru luciditate si curaj !


Vaslitul in amonte....!

Domnule V.J cred ca va luptati asa cum afirmati, dar in modul cel mai galant v-as invita sa mergeti in Olanda ! De ce ? Exista foarte multe mori de vant si zau asa, cred ca ati avea mai mult castig de cauza acolo decat in tara unde sperati sa indreptati ceva ! Sunteti o picatura intr-un ocean fara margini iar lupta domniei voastre, tocmai am reusit, as zice,sa o definesc, ea fiind in fond laudabila ! Daca facem o asociere intre acest cuvant si institutia statului , cum devine ea ?

CARDĂȘÍE, cardășii, s. f. Intovărășire cu scopuri condamnabile. [Var.: cărdășíe s. f.] – Cardaș (inv. "tovarăș" < tc.) + suf. -ie.
Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink


Moara ca si predcitibil castig...!

Intelegand morfologia cuvantului ''cardasie'' fara sa parcurg tot titlu nu mi s-aparut ceva iesit din comun !
CARDĂȘÍE, cardășii, s. f. Intovărășire cu scopuri condamnabile. [Var.: cărdășíe s. f.] – Cardaș (inv. "tovarăș" < tc.) + suf. -ie.
Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Domnule V.J afirmati ca va este sila de aceasta L.G si luptati cu ea si altii asemenea ei ! Va indic in cel mai galant mod sa va duceti in Olanda ! De ce? Acolo sunt multe mori de vant si, zau asa, in ciuda zicalei : ''te lupti cu morile de vant''s-ar putea sa aveti un castig decat aici unde sunteti o pictaura intr-o mare de firesc ! Zau asa !
O persoana corecta care intra in lumea celor care nu au limite ,se indentifica cu ea chiar daca va lupta impotriva curentului, sau pleaca !


Cata diferenta intre acest om normal, logic, moral si cu ...

...bun simt, in comparatie cu o sluga a lui Ponta, adusa acolo pentru a-i servi interesele. Daca pana acum 5 luni era clar ca nu poate fi urnita de pe acest scaun, acum este de neinteles cum mai rezista acolo pentru a intoxica in continuare CNA??? Din pacate, ea nu e singura vinovata, pentru ca mai sunt cativa membri de aceiasi factura. Printre ei cel mai dubios este Radu Calin Cristea. Acest om a fost jurnalist la Europa Libera!!! E greu de inteles satutul acestui om in aceasta situatie.
Cat priveste Parlamentul nu putem avea mari pretentii. Este aceiasi majoritate.
Problema este in alta parte. Dupa toate scandalurile din CNA, in care sefa Laura Georgescu are si un Dosar, justitia putea sa transeze lucrurile! Nu s-a intamplat nimic pana acum.
Intrebarea este, de ce nu poate ocupa aceasta functie un om ca DL. Jucan??? Probabil ca motivul este unul singur, nu seamana cu majoritatea parlamentara!


Situatie din CNA ste emblematica,

este ceea ce convine perfect politicului din Romania. Este opera lichelelor care au condus si inca mai conduc tara asta. Eu au grija numai de corpurile lor, vorba unui personaj la fel de emblematic.
Mi-e teama ca acelasi lucru se petrece in mai toate institutiile statului. Pentru oameni e dezastruos, pentru politruci e perfect.


De Ponta am scăpat, greu, dar am scăpat. Sper ca el să nu scape fara

... pedeapsă că multe rele a mai făcut.
Cum scăpăm insă de ommenii lui Ponta - Laura Georgescu, Raed Arafat si Victor Ciorbea - trei nulităti, trei incapabili sa-si faca treaba pentru care sunt bine platiti, unelte PSD-iste, executanti docili.


sunt absolut de acord cu abordarea lui Valentin Jucan,

dar pe de alta parte astept cu interes intrarea in campania pentru Bucuresti a lui Traian Basescu,cand se vor clarifica lucrurile si se va face departajarea politica a caprelor de oi,cand se va iesi din aceasta stare de incertitudini si barfa permanente!


analiza este absolut legitima!

ma intreb ce miracol a facut ca Valentin Jucan sa reziste atat de mult unui mediu atat de ostil in care majoritatea socialista si-a facut jocurile?
iata suntem intr-un regim tehnocrat,iar formula in consiliu nu s-a schimbat ,iar Laura Georgescu este...nemuritoare desi a sfidat legea si bunul simt al CNA!


Multumesc Valentin Jucan

Inca odata Parlamentul Rusinii isi arată "valoarea".


La Multi ani Romania. Sa vi se indeplineasca toate dorintele,

domnule autor :)
Va doresc numai bine, dragi compatrioti.
Din Diaspora, cu drag !