Andone nemultumit de joc, Muresan multumit de rezultat

Joi, 20 Martie 2008, ora 07:04
1340 citiri
Andone nemultumit de joc, Muresan multumit de rezultat

Ioan Andone, antrenorul liderului din Liga I la fotbal, CFR Cluj, nu si-a menajat jucatorii nici macar atunci cand echipa a castigat disputa de pe teren propriu cu Farul, 2-1 in etapa a 24-a.

Andone a declarat dupa meci: "Am inceput foarte prost meciul, probabil a fost cea mai proasta prima repriza de acasa din aceasta primavara. Am aratat o mare nesiguranta in defensiva, dar repriza a doua a fost in regula, mai ales ca jucatorii Farului au cazut din punct de vedere fizic. Daca oaspetii faceau 2-0 la ocaziile pe care le-au avut dupa primul gol, noi nu cred ca mai puteam face nimic. Sunt ingrijorat de jocul nostru. La pauza le-am spus sa nu ma ia vreunul la misto ca ii trimit pe toti in tara lor, sa nu-si bata joc de investitiile care au fost facute aici. Toti au prime la fel, au masa, casa si cand se apeleaza la ei trebuie sa joace. Eu vreau sa ajungem sa jucam macar la nivelul atins in turul campionatului din punct de vedere al ritmului, al tempoului pe care il impunem. Mai e mult de munca la echipa".

Alaturi de el, presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat in aceeasi incercare continua de a acuza pe cineva, ca jucatorii echipei constantene vorbeau despre "cea mai mare prima din istorie" pentru partida cu clujenii.

Iuliu Muresan: "Eu i-am auzit pe jucatorii Farului vorbind intre ei de o prima foarte mare, cea mai mare din istorie. Poate s-a jucat titlul aici, la Cluj. A fost un meci de infarct cu o prima repriza pe care am inceput-o foarte slab, dar am avut un final de joc mult mai bun. In a doua repriza am fost CFR-ul pe care il stiam. La derbiul din Giulesti vreau sa castige Rapidul si sper sa fie un arbitraj corect".

Din tabara adversa, tehnicianul Farului, Ion Marin, a declarat ca fara greseli de arbitraj Farul Constanta ar fi obtinut cel putin un punct in meciul cu CFR Cluj.

"La pauza am vrut sa tinem adversarul cat mai departe de poarta noastra, dar am primit acel gol din ofsaid si am fost putin debusolati. Am informatii ca a fost ofsaid clar la golul lui Dorsin. Acele butoane despre care se vorbeste in presa sunt manuite de peste tot. Farul a demonstrat ca merita sa ramana in Liga I si va dau cuvantul meu de onoare ca s-a jucat doar pe banii primiti de la clubul nostru. Fara greselile de arbitraj, Farul pleca de la Cluj cu cu cel putin un punct. CFR nu e o echipa care are nevoie de ajutorul arbitrilor", a spus antrenorul constantenilor, Ion Marin.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Andone, #Muresan, #ion marin , #antrenor