Teapa lui Andone

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 13:51
2901 citiri
Teapa lui Andone

Dinamo a pierdut cu Unirea Urziceni, iar Ioan Andone si-a pregatit deja bagajele si asteapta doar un telefon din partea lui Nicolae Badea pentru a pleca.

Adus cu surle si trambite in vara, dupa o lupta crancena cu Rapid, Andone va parasi in curand, foarte probabil, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, ca urmare a rezultatelor proaste inregistrate de "caini". Dar n-o va face cu capul plecat.

Chiar daca rezultatele au fost departe de cele dorite, lui Andone i se pot reprosa putine, pentru ca si conditiile pe care "Falcosul" le-a avut la gruparea "ros-alba" au fost departe de cele promise.

Transferuri de marca, salarii platite la zi si liniste au fost promisiunile cu care Badea si Borcea l-au convins pe Andone sa revina la gruparea unde a cunoscut cele mai importante performante ca jucator.

Realitatea a fost insa alta. Transferurile nu mai de marca n-au fost, iar salariile au intarziat ca deobicei. A fost totusi liniste, dar parca prea liniste, Borcea preferand plajele din Miami si Dubai, iar Badea ocupandu-se de afacerile lui, decat de echipa.

Astfel, Andone s-a trezit singur si fara transferurile promise. In aceste conditii, coroborate si cu scandalul cu suporterii, visul dinamovistilor de a ajunge in grupele Ligii Campionilor are mari sanse sa ramana doar un vis.

Nici jucatorii nu l-au ajutat prea mult pe Andone. Niculae nu mai e de mult timp atacantul care nu ierta din fata portii, "Printul" Cristea a jucat doar in timpul perioadei de transferuri, iar celalalt Cristea, Andrei, inca plange dupa ratarea transferului in Germania. De portari nici nu merita deschisa discutia.

"Ce bine imi pare ca ai luat teapa", ii spunea acum cativa ani Mircea Rednic lui George Copos. Cam asa i-ar putea striga, acum, adversarii si lui Ioan Andone. Poate si Copos, a carui echipa, refuzata in vara de tehnicianul in varsta de 50 de ani, merge excelent in aceasta perioada, in ciuda scandalurilor care sunt si pe acolo.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Ioan Andone, #Dinamo Bucuresti , #Dinamo