Andone este dorit de Dinamo, Rapid si Timisoara

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 08:39
1429 citiri
Andone este dorit de Dinamo, Rapid si Timisoara

Chiar daca a fost dat afara de la formatia Al Ahli Dubai, Ioan Andone nu duce lipsa de oferte.

"Falcosul" este in atentia a trei mari cluburi din Romania, insa a recunoscut ca fost contactat si de o grupare din Ucraina.

Daca momentan varianta Dinamo pare a fi picat, lucrurile se vor clarifica in pauza competitionala din iarna. Chiar si in eventualitatea in care va obtine rezultate bune, este greu de crezut ca Talnar va mai ramane pe banca tehnica a "cainilor" si din retur, in ciuda declaratiilor date in ultima perioada de actionari.

Ioan Andone pare a fi in acest moment singurul tehnician care se bucura de increderea conducatorilor, jucatorilor si fanilor dinamovisti, astfel ca numirea sa in locul lui Cornel Talnar nu ar fi o surpriza pentru nimeni.

Dupa ultimele rezultate, "Ando" este o optiune si pentru FC Timisoara. Ioan Ovidiu Sabau l-a suparat pe Iancu dupa ultimele rezultate si, daca banatenii nu vor lua puncte din urmatoarele doua partide din Liga I, cu Dinamo si Otelul, debarcarea "Motului" se va produce la finalul turului.

Ultima varianta din tara este Rapidul. Giulestenii sunt pregatiti in acest moment de Nae Manea, insa si mandatul acestuia are un caracter provizoriu. George Copos asteapta finalizarea vanzarii clubului catre Lutz Stache pentru ca mai apoi sa-i propuna neamtului varianta Andone.

Oferte din strainatate

Obisnuit insa din aventura araba cu salarii colosale, de ordinul milioanelor de euro, Andone ar prefera un angajament in strainatate, unde ar avea un contract considerabil mai bun decat in tara.

Tehnicianul a dezvaluit ca discuta cu o echipa din Ucraina, insa exista cateva contacte si cu formatii din campionatele din vestul Europei.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#oferte Ioan Andone, #Andone dorit Dinamo Rapid Timisoara, #Andone dat afara arabi , #Rapid