Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Andone, intre Rapid si Dinamo

Luni, 03 Mai 2010, ora 07:58
1406 citiri
Andone, intre Rapid si Dinamo

Ioan Andone este curtat intens de rivalele Rapid si Dinamo, conducatorii ambelor formatii vazandu-l pe "Falcos" drept omul potrivit pentru a face performanta din sezonul urmator.

Fost antrenor atat in Giulesti cat si in Stefan cel Mare, Mircea Rednic a aruncat bomba la finalul derbiului de duminica, el anuntand ca "Ando" va trece pe banca "ros-albilor" la finalul sezonului.

"Am spus si imi mentin declaratia, Andone cred ca nu va continua cu Rapid daca rateaza Liga Europa. Cred ca se va intoarce la Dinamo din vara", a declarat Rednic la Sport.ro

Dinamo obtine un egal eroic in Giulesti

Declaratia "Puriului" nu este singulara, tot mai multe voci sustinand ca Andone nu va mai continua cu Rapid si in sezonul urmator, el fiind nemultumit de lipsa unei sume consistente pentru a intari echipa in perspectiva luptei pentru titlu.

Intrebat ce parere are despre declaratia prietenului Rednic, Andone a reactionat nervos, spunand ca nu comenteaza decat despre meci.

Dorit in continuare la Rapid

Ioan Andone a lasat o impresie excelenta in Giulesti in putinul timp petrecut la echipa, astfel ca jucatorii il vor in continuare in postul de antrenor.

"E greu sa mai prindem Europa acum, dar vom lupta pana la capat. Noi ne dorim ca Andone sa ramana, dar nu depinde de noi", a declrat Darjan Matici, care a fost apoi completat de Cristi Sapunaru: "A fost un meci frumos. Cred ca am avut 15 ocazii de gol .Mai sper la Europa, pentru ca mai sunt patru etape. Dinamo are un program mult mai greu decat noi. Sper ca nea Ando sa ramana si va face o treaba buna."

Rapid si Dinamo au terminat la egalitate, scor 2-2, rezultat ce ii lasa practic in afara cupelor europene pe giulesteni.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Andone Rapid Dinamo, #Andone antrenor Rapid, #Andone dorit Dinamo, #oferte Ioan Andone , #Rapid