Lider PNL, despre Codul Fiscal: Teodorovici cauta cifrele prin discoteci sau asteapta sa i le trimita Ponta din croaziera

Duminica, 09 August 2015, ora 14:39
2488 citiri
Lider PNL, despre Codul Fiscal: Teodorovici cauta cifrele prin discoteci sau asteapta sa i le trimita Ponta din croaziera

Deputatul PNL Ioan Balan, vicepresedinte al formatiunii pentru regiunea de nord-est a tarii, spune despre Codul Fiscal ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cauta cifrele si estimarile "prin discotecile de pe litoral" sau asteapta sa i le trimita premierul "direct din croaziera de lux".

"PNL i-a cerut constant ministrului sa aduca date precise privind impactul masurilor de relaxare fiscala si sursele precise de acoperire a golurilor bugetare.

Noua nu ne-a aratat nicio cifra, asa cum nu a aratat nici presedintelui Romaniei, nici guvernatorului BNR si nici altcuiva, pentru ca pur si simplu nu are asemenea estimari si nici nu s-a straduit sa le obtina.

Mai mult, mi-e greu sa cred ca acesta le va obtine in cele cateva zile care au mai ramas pana la consultari, mai ales daca le va cauta in continuare prin discotecile de pe litoral, Singura sa sansa este sa i le trimita seful sau de Guvern direct din croaziera de lux", a spus Ioan Balan, citat de Mediafax.

A fost stabilita data consultarilor pe Codul Fiscal - Oprea l-a invitat si pe Ponta

Acestuia i se pare suspect felul in care toti liderii politici, inclusiv de la PSD, s-au grabit sa confirme prezenta la consultarile pe marginea Codului Fiscal, care vor avea loc pe 19 august.

"Este tare suspecta vitejia unor lideri politici, in special de la PSD, care au sarit imediat sa confirme participarea la consultarile initiate de PNL pe marginea Codului Fiscal!

De ce nu le-au organizat ei de la Guvern, inainte de adoptarea in Parlament a acestei legi, cu date precise si fundamentarea cifrelor pe masa? Cand PNL le-a solicitat aceste fundamentari au spus ca e treaba Guvernului Ponta si ca ei isi asuma legea si fara prea mari calcule", a mai spus Ioan Balan.

PNL spune da invitatiei lui Oprea pe Codul Fiscal: Sa iesim din zodia electorala si sa incepem dezbaterea

In plus, acesta sustine ca liderii PSD vor veni la consultari pentru "a da bine" la televizor si pentru "a da senzatia ca sunt deschisi dialogului".

"Cand s-au mai consultat cei din PSD si cu cine atunci cand au luat decizii la guvernare? Cu nimeni! Cand s-a mai intamplat in Romania ca liderii PSD sa se aseze sincer si onest in jurul mesei si sa bata palma cu celelalte partide asupra unor obiective pe care sa le urmareasca oricine s-ar afla la guvernarea tarii? Niciodata! De facut, au mai facut-o, dar numai pentru a insela electoratul si partenerii politici!", a explicat deputatul PNL.

Lider PNL: Ponta se comporta ca un bolnav incurabil legat la aparate

Consultarile dintre partidele parlamentare pe tema Codului Fiscal vor avea loc pe 19 august, scrisoarea de invitatie fiind transmisa de presedintele UNPR si premier interimar, Gabriel Oprea. Pe langa liderii formatiunilor parlamentare, a fost invitat si premierul Victor Ponta. Initial, PNL propusese ca data pentru consultari ziua de luni, 17 august.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...